Autoglym- Gatebil sin partner på bilpleie!

Autoglym er en av verdens ledende produsenter av høykvalitets bilpleieprodukter. I 2015 ble de Gatebil sin partner på bilpleieprodukter, og Autoglym satser vidre sammen med Gatebil i 2016.

Autoglym er Engelsk og ble etablert i 1965. I dag består Autoglym av over 100 forskjellige kvalitetsprodukter til så vel bilentusiaster som den gjennomsnittlige bileier, bilpleieproffer, buss-, lastebil- og tog.

AUTOGLYM- MAJESTETISK BRA!
Et bevis på Autoglym sin kvalitet er at Autoglym brukes på Hennes Majestet Dronning Elizabeth II og Hans Kongelig Høyhet Prinsen av Wales sine biler. Den Britiske kongefamiliens bilpark er stor, og består av en rekke historisk betydelige og uvurderlige biler, og Autoglym er selvsagt stolte av å levere produkter til vedlikehold av disse.

Autoglym invisterer store ressurser og jobber kontinuerlig med å utvikle sine produkter, hvor bl.a. miljø står i fokus gjennom hele utviklingsløpet.

‘Lidenskapen du har for bilen din, er kjernen i vår virksomhet, og vi har dette i tankene hver dag. Vi gir deg de beste produktene for å oppnå en virkelig imponerende finish som du kan være stolt av’, forteller Autoglym om seg selv.

PÅ GATEBIL I HELE SOMMER!
Som i fjor kommer Autoglym til å delta på alle Gatebil festivaler i 2016. På Autoglym sin stand blir det demonstrasjon av alle de viktigste produktene, og det blir selvsagt mange gode Autoglym/ Gatebil-tilbud til både besøkende og deltakere.

I tillegg vil Autoglym- importøren Krefting AS vise frem Selaclean, en serie med bl.a. supre avfetting og vaskeprodukter som fungerer perfekt sammen med Autoglym.

LINKER: Autoglym.no  |  Krefting.no

annonse_02En av Autoglym sine annonser for 2015. Nå skal altså Autoglym også etablere seg i Gatebil-miljøet, bl.a ved å delta på alle Gatebil sine festivalene i Norge i 2015. På Autoglym sin stand blir det demonstrasjon av utvalgte produkter, og det blir selvsagt mange gode Autoglym/ Gatebil-tilbud til både besøkende og deltakere.

produkter_06
Autoglym består av over 100 forskjellige kvalitetsprodukter til så vel bilentusiaster som den gjennomsnittlige bileier, bilpleieproffer, buss-, lastebil- og tog. Autoglym invisterer store ressurser og jobber kontinuerlig og med å utvikle sine produkter, hvor bl.a. miljø står i fokus gjennom hele utviklingsløpet.

LINKER: autoglym.no  |  krefting.no