Kärcher – Ny Gatebil partner!

De som vasket bilen på de norske Gatebil-festivalene i 2018 la helt sikkert merke til den flotte vaskeplassen til Kärcher. I år har Kärcher blitt partner til Gatebil, og skal ha ansvar for vaskeplassen på alle Gatebil festivaler i både Norge og i Sverige. I tillegg har Kärcher blitt sponsor for GDS (Gatebil Drift Series).

Disse deltar i GDS 2019.

– Vi er glade for å inngå dette samarbeidet med Gatebil. Vi ser at våre kunder og Gatebil sine besøkende er mye de samme menneskene. Vi gleder oss masse til arrangementene, sier Tom Dahl, markedsansvarlig for Kärcher Norge.

– Vi leverer alt av vasketekniske løsninger fra batteridrevne vindusvaskere via robotgulvvaskere, helt til utstyr for rengjøring av beltevogn for forsvaret. Men der vi kommer fra er jo høytrykkspyleren på verkstedet eller i garasjen, der Gatebil sine besøkende trives best, foruten selvsagt på Gatebil sine arrangementer, sier Tom til Gatebil.no

Gatebilsjef Hans Jørgen Andersson er også godt fornøyd med avtalen mellom Gatebil og Kärcher.

– En slik avtale passer også veldig bra for oss, sier Hans Jørgen. – For å ha en skikkelig vaskeplass på alle festivalene er veldig viktig. Både for de som kjapt skal spyle av støv etter å ha kjørt på banen, og for de som skal vise frem bilen sin på utstillingen.

På alle Gatebil festivaler i 2019 vil Kärcher stille med stort vasketelt med plass til å vaske to biler. Her kan du spyle av bilen din om den har blitt støvete ute på banen, eller gjøre den klar for å parkere på utstillingsområdet.

Se Gatebil datoer for 2019

På Kärcher sin nettside er det en stor nettbutikk hvor du kan kjøpe alt mulig av Kärcher produkter. Både fra ‘Home & Garden’ serien, og produkter fra serien som heter ‘Professional’.

Kärcher får du selvsagt også kjøpt i massevis av butikker over hele Norge.

Besøk Kärcher sin nettside.

Kärcher Norge på Facebook

– – – – – –

FAKTA OM KÄRCHER

I 2010 feiret Kärcher sitt 75 års jubileum og i mai samme år nådde antall solgte høytrykksvaskere 50 millioner. Med nesten 7500 ansatte på verdensbasis, 7 279 000 solgte enheter, en omsetning på 1526 millioner Euro, 381 nye registrerte patenter, og over 150 nye produkter i 2010, er Kärcher verdens største produsent av rengjøringsmaskiner og utstyr. Det kommer vi til å arbeide for å kunne fortsette å være.

Som verdensleder innen rengjøringsteknologi går Kärcher i front når det gjelder utvikling og innovasjon. Dette beviser vi mest av alt ved å utvikle teknologiske nyvinninger hvorav flere har mottatt priser for blant annet innovasjon og miljøvennlighet m.m. Vi skal fortsette å skille oss ut ved hjelp av oppdatert kunnskap og innovative løsninger også i fremtiden, og har derfor fokus på at våre ansatte skal inneha de ypperste kvalifikasjoner. Kärcher kommer alltid til å levere produkter i toppklasse så lenge dette ivaretas.

Besøk Kärcher sin nettside.

NEXT GATEBIL: