Police klokker – ny Gatebil partner 2018

Blant flere nye partnere til Gatebil for 2018 er Police klokker. Police er partner til tidtakning og resultatlister, og kommer til å delta på alle Gatebil festivalene i Norge i 2018.

OM POLICE KLOKKER
Italienske Police har siden oppstarten i 1983, stått for en innovativ og moderne livsstil som appellerer til den motebevisste mannen. Klokkene til Police er både opprørske og uttrykksfulle når det gjelder design og farger hvor inspirasjon hentes fra fart, spenning og unge rebeller

Merket Police har i dag befestet sin posisjon i klokke og smykke markedet hvor de tidligere har blitt båret av menn som blant annet av store navn som David Beckham, George Clooney, Antonio Banderas, Bruce Willis og nå den kjente fotballspilleren Neyman Jr.

Sjekk ut nettsiden Police Lifestyle

Utformingen av hver klokke og smykke er dristig og skiller seg ut fra andre merker hvor spesielt design, gotiske elementer, og størrelse er fremtredende. Hver klokkekolleksjon har stålkasser og japanske Miyota urverk, hvor hver familie bærer sin egen historie og klokkenavn.

Klokker og smykker fra Police selges over hele verden og er elsket av urbane mennesker på alle kontinenter. Bare i lille Norge er POLICE klokker å finne i over 130 butikker fra nord til sør.

I Norge selges Police klokker av bl.a. Bjørklund

EGEN GATEBIL POLICE-KLOKKE
Sammen med Police velger Gatebil ut en klokke-modell som vil bli den offisielle Police Gatebil-klokken. Denne vil bla. selges i Gatebil sin shop på festivalen og i Gatebil nettshop som kommer vår/ sommer 2018. Gatebil-klokken vil også bli brukt som premie i flere av konkurransene på Gatebil i 2018. Mer informasjon om Gatebil-klokken kommer når dette er klart.

Gatebil ønsker Police klokker velkommen som partner. Vi ser frem til et godt og langt samarbeid.

Bli Gatebil partner 2018

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=ZUFCsAR4wsU[/fve]