Slik var Gatebil On Ice 2015!

NEDLASTING OG BRUK AV BILDER:
For lagring av bilder i HD oppløsning trykk ‘download’ nederst på visningsvinduet som kommer opp når du trykker på index-bildene i galleriene. Alle bilder er copyright Gatebil, men bilder kan benyttes fritt til privat bruk. For kommersiell bruk, ta kontakt med Gatebil.

onice_064På Gatebil On Ice kommer det ikke på langt nær like mye folk som på de andre Gatebil-festivalene, men oppmøte i 2015 ga ny rekord både i antall deltakere og publikum. Disse kom fra nettsiden www.bilmesser.dk i Danmark.

onice_032Hebbes’ hadde brøyta tre supre baner til Gatebil On Ice. En bane for biler med vanlige vinterdekk, en for de med rallypigg, og en bane for bl.a. speedway, motocross og gokarter.

onice_063Bjørn Andreas Viko fra Gol hadde utvilsomt den grommeste bilen på isen! En ekte Ford RS200 han også kjører med i Gatebil Extreme Racing Serie. Viko hadde skifta ut asfaltdempere og fått på rallyhjul, og gå bånn gass med over 700 hester hele dagen.

onice_059Fredric Aasbø (sølv Supra) hadde tatt med vinterbilen! GT86’en står nemlig halvveis demontert hos ‘Underground Garage’ for mange oppgraderinger for Gatebil-sommeren 2015. Aasbø hadde lagt vanlige piggdekk på Supra’n for å kjøre dueller på “lillebanen” med de som ville. Mange syntes selvfølgelig det var ganske så kult å kjøre twin med en av verdens beste driftere.

onice_005Kenneth Alm vant som vanlig breisladdkonkurransen ‘Snøsprøyten’. Nummer 2 ble Birger Gunderssen i BMW E30 M3 rallybil og 3 Stian Pedersen i BMW E36. Alm sin nye supertøffe VW Scirocco blir gjort enda grommere for sommeren, men gamlebilen står alltid klar som reserve.

onice_008På innerbanen hadde NMK Kongsberg fått brøyta egen bane hvor det ble kjørt speedwaysykler med bl.a. sidevogn, crosskarter, motocross-sykler og gokarter med ispigg.

onice_060Det var faktisk flest biler som kjøre på ‘lillebanen’ for vanlig vinterdekk. Å kunne kjøre duell med Aasbø fristet nok ekstra.

onice_061MøllerGruppen, importøren for bl.a. Volkswagen og Audi, har de siste årene vist frem en nyhet på Gatebil On Ice. I 2014 var det Norgespremiere på Golf R, mens i 2015 var det mulig for folk å studere nye Audi S1. Les mer om bilen her.


10 minutter video fra Gatebil On Ice 2015