PREMIERE: Gatebil på TV 2 Zebra i dag tirsdag 21:00

Tirsdag 24 mai klokka 21:00 er det endelig premiere på TV 2 Zebra sin tv-serie fra Gatebil-miljøet. Da får du de to første av tilsammen seks episoder med spennende, følelsesladde, engasjerende, morsomme og dramatiske hendelser fra innsiden av det store Gatebil-miljøet.

Mange har sikkert fått med seg Gatebil-serien på TV2.no, og flere av historiene derifra kommer også på TV-serien. Det er også masse nytt materiale, og alt er klippet om til dokumentariske reality episoder på ialt seks ganger 23 minutter, og tre tirsdager fremover vises to nye episoder.

– Vi gleder oss vanvittig til premieren, sier produsent Frederik Rolfsen fra ‘Salto Film og Fjernsyn’ som har produsert serien. – Både vi i teamet som har laget serien og TV2 er veldig godt fornøyd med resultatet, men vi er selvsagt også spendt på hva vi får til av seertall. TV 2 ønsker veldig gjerne at det lages mer Gatebil-tv, men før dette skjer må mange huske å slå på tv’n når det hele braker løs på TV 2 Zebra i kveld tirsdag 24 mai, avslutter Frederik Rolfsen.

Vi i Gatebil gleder oss selvsagt også til premieren, og oppfordrer alle i Gatebil-miljøet til og spre budskapet mest mulig på sosiale medier, og selvsagt også komme seg på plass forran tv’n selv for å se Gatebil på TV 2 Zebra presis klokka 21:00 tre tirsdager på rad fra og med i dag 24 mai.


Promo – GATEBIL på TV 2 Zebra med premiere 24 mai 21.00.

cam2555-copy
Gatebil på Rudskogen 2015: Her er litt av teamet fra Salto Film og Fjernsyn som har produsert serien fra Gatebil-miljøet som har premiere på TV 2 Zebra tirsdag 24 mai klokka 21.00. Fra venstre: Kaare Skard – regi. Svein-Erling Brusletto – foto. Snorre Brenne – foto. Frederik Rolfsen – produsent.

Gatebil_tv2_zebra

Neste Gatebil-festival: