Extreme #65: Hans Frisak, Sandvika

Hans Frisak fra Sandvika har deltatt i Gatebil Extreme helt fra starten. Først i en Audi Ur Quattro, deretter i en Porsche 993 Turbo, og fra 2011 en 2002 model Porsche 996 GT2.

De aller fleste bilene i Gatebil extreme er rene løpsbiler, men alle bilene Frisak har deltatt med har vært gatebiler, og kjørt på veien til og fra alle Gatebil-festivaler.

Frisak har ligget på 2 eller 3 plass sammenlagt i Gatebil Extreme hvert år siden 2007. Ble nr. 2 i Race cupen i 2012 med 5 pall- plasser. Hans Frisak er leder for fører- foreningen i Gatebil Extreme.

Halvveis i sesongen 2014 tok Frisak et avbrekk og solgte sin Porsche GT2 til fordel for en Audi R8. Audi’n er enn så lenge ikke rigget for å kunne få lisens til å kjøre, men Frisak deltar selvsagt på frikjøring på banetreff. Både på isen og vinteren og om sommeren.

FAKTA OM BILEN: (Porscha han kjørte i Extreme)
6-syl 3,6 boxer med twin-turbo. Bakhjulstrekk, 6-trins manuell girkasse. KW Competition 3 chassis. Originalt Porsche Club Sport bur, racing seter og belter. 1440 kg. Diverse 1: Bruker bilen hele året. På bane, på isen, til hytta og til jobben. En ekte «Gatebil».

LINK: Tilbake til profiler Gatebil Extreme