Tidsskjema Gatebil Mantorp 27-29 sept.

Tidsprogrammet finner du under Aftermovie fra Mantorp juni 2019. Alle åpningstider for campingen, påmelding kjøring, førermøter, teknisk kontroll mm, finner du på nettsiden til Mantorp Park.

TORSDAG 26 SEPTEMBER
08:30.16:00 Påmelding og teknisk
11:00-17:00 Free 4 all  6 timer
FREDAG 27 SEPTEMBER
09:00 GDS trening 2 timer (halv bane #2)
09:00 Extreme Trening 15 min (halv bane #1)
09:15 Straight Line 20 min (halv bane #1)
09:35 Open Line 25 min (halv bane #1)
10:00 Drift Line 45 min (halv bane #1)
10:45 Feiing av bane 15 min
11:00 Extreme trening 15 min
11:15 Straight Line 20 min
11:35 Open Line 25 min
12:00 GDS Show/Trening 15 min
12:15 Drifting 30 min
12:45 Feiing av bane 15 min
13:00 Extreme trening 15 min
13:15 Straight Line 20 min
13:35 Open Line 25 min
14:00 Feiing av bane 15 min
14:15 Extreme TimeAttack #5 45 min
15:00 GDS KVAL 2 timer (halv bane #2)
15:00 Straight Line 20 min (halv bane #1)
15:20 Open Line 25 min (halv bane #1)
15:45 Drift Line 15 min (halv bane #1)
16:15 Free 4 all 45 min (halv bane #1)
LÖRDAG 28 SEPTEMBER
09:00 Extreme trening 15 min
09:15 Straight Line 20 min
09:35 Open Line 25 min
10:00 GDS Show/Trening 15 min
10:15 Drift Line 30 min
10:45 Feiing av bane 15 min
11:00 Extreme trening 15 min
11:15 Straight Line 20 min
11:35 Open Line 25 min
12:00 Drift Line 30 min
12:30 Feiing av bane 15 min
12:45 Extreme trening 15 min
13:00 Straight Line 20 min
13:20 Open Line 25 min
13:45 Drift Line 30 min
14:15 Feiing av bane 15 min
14:30 Extreme LØP 9 av 9 30 min
15:00 GDS Top16 2 timer (halv bane #2)
15:00 Straight Line 20 min (halv bane #1)
15:20 Open Line 25 min (halv bane #1)
15:45 Drift Line 30 min (halv bane #1)
16:15 Free4all 45 min (halv bane #1)
SÖNDAG 29 SEPTEMBER
09:00 Straight Line 20 min
09:20 Open Line 25 min
09:45 Drift Line 45 min
10:30 Feiing av bane 15 min
10:45 Extreme trening 15 min
11:00 Straight Line 20 min
11:20 Open Line 25 min
11:45 Drift Line 45 min
12:30 Feiing av bane 15 min
12:45 Extreme trening 15 min
13:00 Straight Line 20 min
13:20 Open Line 25 min
13:45 Drift Line 45 min
14:30 Feiing av bane 15 min
14:45 Straight Line 20 min
15:05 Open Line 25 min
15:30 Drift Line 45 min
16:15 Free4All 45 min

LÄNK: Les mer om bankörning här.

NEXT FESTIVAL:

annonse

annonse