RC drifting på Gatebil Rudskogen 5-8 juli!

I vinter skrev vi om en driftingserie for fjernstyrte biler på Gatebil. Dette ble det dessverre ikke noe av. Men på Rudskogen nå 5-8 juli blir det allikevel bygget en råkul RC driftingbane hvor alle kan komme å kjøre.

I Norge finnes det mange klubber og baner for drifting med fjernstyrte biler, og flere av klubbene på Østlandet samarbeider om å lage banen på Gatebil til helgen. Banen blir i to av de store pitgarasjene i hoveddepot.

FRIKJØRING OG KONKURRANSE
Først og fremst blir det frikjøring – bare for moro skyld. Både for de som aldri har prøvd drifting med fjernstyrte biler og for de proffe. Her kan alle ta med sin egen RC driftingbil, eller det blir mulig å kunne låne.

Det vil også bli arrangert konkurranser, både «BREISLADD» (med en og en bil), og «SUPER 3» (med tre biler), akkurat som for de store bilene på Rudskogen. Alle kan selvsagt være med i konkurransene, og det er ingen startavgift. Påmelding og tidsskjema på stedet.

Ut over inngangsbillett til Gatebil Rudskogen 5-8 juli, er det gratis å både kjøre med egen rc-bil og å prøve/ låne bil på RC driftingbanen. Ingen aldersgrense.

BRUK DEKK FOR FILTTEPPE
Banen blir laget på et filtteppe, så det er viktig at alle som tar med egne biler har dekk som er beregnet på dette. Ellers så blir teppe fort ødelagt. Det blir derimot anledning til å kjøpe dekk på Gatebil, og ett sett med 4 stykker koster kr. 199,-.

ÅPNINGSTIDER RC DRIFTINGBANE:
Fredag 6 juli: 13:00-21:00
Lørdag 7 juli: 10:00-21:00
Søndag 8 juli: 10:00 – 17:00

Har du spørsmål så kontakt gjerne Ole Kristian Bogen fra Drammen RC Klubb. Ring han på (+47) 986 98 842, eller send mail til ole@bog1.no

RC Drifting er et samarbeid mellom:
Drammen RC Klubb
SMBK Stavanger Modellbilklubb
Hønefoss RC Drifting
Hadeland RC Klubb
Larvik og Sandefjord RC Klubb
Vestfold RC Senter
Herre IF RC Klubb
Harestua RC Senter
RC Drift Indre Østfold

LINK: Les mer om Gatebil Rudskogen 5-8 juli

LINK: Info billetter