Andersson ga Vaa kamp om seiern

Andreas Vaa var helgens raskeste i Gatebil Extreme. Han vant Time Attack fredag, racet på lørdag, og i dag søndag. Men søndag fikk han hard kamp av Gatebilsjef Hans Jørgen Andersson.

Før løpet hadde det regnet og banen var våt. Det sluttet å regne på oppvarmingsrunden, men alle hadde allikevel valgt å kjøre på slics, i håp om at det skulle tørke opp.

Vaa tok starten og så ut til å ha trygg avstand til resten av feltet. Men Hans Jørgen Andersson nærmet seg for hver runde.

To runder før mål klarte Andersson å bremse forbi Vaa inn mot Slekter-svingen, og var dermed for første gang i ledelsen i et Gatebil Extreme-løp. Jubelen varte derimot kun til langsletta, hvor Vaa med nesten dobbelt så mye effekt passerte Andersson, og holdt ledelsen til mål.

RESULTATER RACE 2 
1. Andreas Vaa, Porsche 997 RSR
2. Hans Jørgen Andersson, Porche 997 Cup
3. Kjetil Teigen, Audi UR Quattro
4. Jarko Andersson, BMW M5 E34
5. Vidar Jødahl, BMW M3 E30
6. Ronny Teigen, Porsche GT3 Cup
7. Sverre Johan Lundal, Ultima GTR
8. Vidar Tømmerås, Audi TT
9. Kjetil Finne, Prosport 3000
10. Ola Eggan, BMW E21
11. Christian Jørgensen, BMW E46

Andreas Vaa fra Notodden har med hele familien på Gatebil. Han har deltatt siden 2002, og kjørte i mange år Toyota Supra. Først en gatebil på frikjøring og senere en ren banebil i Gatebil Extreme. Dette er første året med sin nye Porsche 996 Cup, bygget om til 997 RSR. Fra venstre Andreas Vaa, kona Jeanette, Halvor, Olav og Andreas.

– – – – – –

GATEBIL WEBSHOP
Gatebil har åpnet nettbutikk! Her kan du kjøpe de nyeste råtøffe Gatebil-klærne til både gutt/ mann, dame/ jente og barn. Tidligere har Gatebils klær kun vært til salgs på Gatebil festivalene. Hettegenserne på bildet koster kr. 499,-. T-skjorte kr. 249,-.

Sjekk ut Gatebil nettbutikk her.