Robin ble Time Attack mester 2019!

Robin Jonasson ble årets mester i Gatebil Extreme Time Attack, etter å ha vunnet det siste løpet for 2019 på Mantorp Park fredag 27 september.

Regnværet som var meldt lot vente på seg, så årets siste Time Attack ble kjørt på en tørr Mantorp Park.

Og det gikk fort. Veldig fort! Faktisk var hele 4 biler raskere enn Robin Jonasson sin Gatebil-rekord satt på Mantorp i juni på 1.15.9. Og Robin Jonasson var igjen raskest og senket sin egen -rekord med hele 1,5 sekund.

1. ROBIN JONASSON, 1:14.414 MIN
2. VIDAR FROGNER, 1:14.563 MIN
3. KAI ROGER BAKKEN, 1:14.927 MIN
4. JAN ØYVIND RUUD, 1:15.479 MIN
5. KJETIL FINNE, 1:18.593 MIN
6. PÅL RICKARD EIDSVOLD, 1:19.147 MIN

Her er komplett resultatliste

Vidar Frogner var veldig godt fornøyd med sin 2. plass og ny pers. Dette skrev han på sin Facebook etter løpet.

– Hei. Da er dagens timeattack over. Ble ny pers med 1,14,56. Kun slått av Robin i Porsche 918 som kjørte ny timeattack rekord med 1,14,41. Gratulerer Robin. Bil og sjåfør begynner å bli ordentlige venner nå. Veldig morro og mer å gå på. Før morgendagens løp vil turtalls spærra bli flytta slik at vi får litt høyere toppfart. ( gikk i kutt på 275km/t 300 m før enden av langstrekka ) Takker gutta Finn, Askild og Bo for super innsats. Gleder med til morgen dagens finale løp. God kveld alle sammen.

Kai Roger Bakken hadde et uhell på trening hvor noe i bakstillingen knakk, slik at han mistet kontroll over bilen og kjørte i autovernet. Teamet fikk fikset bilen i siste liten slik at Kai Roger rakk noen runder før Time Attack var over.

Dette skrev Kai Roger Bakken på sin Facebook etter løpet:

– Litt irriterende å tenke på at runda jeg snurra på ville blitt 1.13,59 med en brukbar sektor tre. Godt å vite en har mer inne. Overlegent raskest sektor to. Raskest sektor 3 og litt for dårlig sektor 1 Men selv med det er det godt å vite hva som er mulig. Gratulerer til Robin Jonasson og Vidar Frogner med 1 og andre plass. Og vi er kjempefornøyd med tredje fra å hatt et totalvrak med 3 deffekte hjørner 2,5 timer føre vi kjørte til start. Har det overlegent beste mekaniker teamet i Gatebil. Er helt uvurderlig når man kjører veteranbil.

Extreme er sponset av Brian James Trailers –

MER OM GATEBIL: