Robyworks til Gatebil Mantorp 13-16 juni!

Robyworks er et meget talentfullt mediateam fra Latvia, som ved flere anledninger har laget fantastiske, stemningsfulle filmer fra Gatebil-arrangement i Norge. For første gang kommer de til Mantorp Park i Sverige for å filme enda mer Gatebil.

Kjøp billetter til Gatebil Mantorp Park

– Vi stiller med seks personer på Mantorp og kommer til å jobbe side om side med Gatebil sitt eget media crew, bekrefter Kristiana og Roberts på vegne av RW Media/Robyworks.

– Vår hovedoppgave er å lage unikt innhold relatert til bilsportkonkurranser, og det er ikke noe bedre sted å gjøre dette enn på Gatebil.

De to forklarer at når det gjelder Gatebil-filmene spesielt, er hovedfokus å formidle det de kaller “The Spirit of Gatebil”.

Her er GATEBIL OFFICIAL AFTERMOVIE fra Gatebil Rudskogen juli 2018, som RW media/Robyworks produserte i fjor:

– Vi vil gjerne få frem at det ikke bare handler om bilene, men også om menneskene, konseptet og den unike muligheten for alle til å konkurrere mot hverandre. Her kjører amatørene side om side med de beste, det er helt unikt, sier de to.

Teamet har altså aldri jobbet på Mantorp før, men de ser frem til en helg full av alt det en god Gatebil-festival skal inneholde.

– Vi ser frem til å bli skitne av støv og dekkrester fra banen, å bli slitne av varmen og det harde arbeidet. Og så ser vi frem til å legge oss lykkelige ned på madrassen hver kveld og vite at vi gjorde alt vi kunne for å få det beste innholdet, konkluderer teamet.

Neste Gatebil: