Scandinavian Powerdrift-mester!

Scandinavian Powerdrift Series 2015 begynte med knall suksess på første runde på DHB i Danmark med over 70 deltagere, for så å kjøre R2 på den nye sløyfa på Gatebil på Rudskogen! Sesongen endte med R3 – Final Fight på en av Europas kuleste drifting Trasèer, Mantorp Park på årets siste Gatebil-festival, i strålende sol. Jens Stark Junttila vant sammenlagt, og er dermed årets Powerdrift mester i den Skandinaviske drifting serien.

7796Robin Alsaker vant årets siste runde på Mantorp, men sammenlagt poeng holdt ikke til første, men til 2.plass i serien. Vi gratulerer!

_CST8697 copy– Det var fantastisk kult å vinne etter å ha kjempet seg gjennom en lang sesong med mange kule eventer og konkurranser forteller årets champion, Jens Stark Junttila. Jeg må også si at endelig så har bilen fungert bra etter en del endringer. Bare det å montere Wisefab fremme og bak, har gjort en stor forskjell på kjøringen. Nå gjør bilen som jeg vil!

_CAM7862 copy– Å vinne The Viking Trophy beviser at jeg har gjort fremgang i sporten. Det er særlig gøy når man legger såpass mye tid og penger i dette. Å bli stadig bedre er like viktig for meg og for alle som hjelper til. Uten venner, familie og sponsorer så kommer man ingen steder.
Jens sine planer for neste år er å kjøre både Scandinavian Powerdrift serien og Drift Allstar i Europa.
– Jeg skal prøve å klemme inn andre konkurranser og Gatebil-eventer om det er tid og penger igjen til det.
_CST8748 copy Det var mye tøff kjøring på Gatebil på Mantorp. Her er Petter Eriksen og Michael Andersson. Petter gikk videre, og endte opp som nr 7 i årets siste løp, og 4.plass sammenlagt.

_CST8810 copyTett kjøring på finske Teemu Peltola og norske Steffen Rudsengen. Steffen har kjørt jevnt hele sesongen, og det holdt til en fin 3.plass sammenlagt.

_CAM7783 copy Petter Eriksen fikk pris for “Best in Show” og havnet akkurat rett utenfor pallen i sammenlagt draget. Vi vet han har mer på lager, så vi regner med denne gutten vil gjøre det minst like sterkt neste sesong!

LINK: Komplett sammenlagt liste for serien.

LINK: Resultater R#3 Mantorp Park

_CAM7826 copy

Powerdrift pådriver Tom Ole Svendsen er fornøyd med årets sesong;
– Jens Stark Junttila utmerket seg allerede på #R 1 på DHB med meget stødig og rask kjøring. Det var kun èn som kunne tukte med Jens og det var en av Europas råeste driftere og det var Pawel Trela.

Jens var litt uheldig med #R2 hvor han tilslutt havnet på en grei 6.plass. Med en 5.plass nå på Mantorp Park så holdt det greit med å ta totalseieren foran Robin Alsaker på 2.plass og med Steffen Rudsengen hakk i hæl på en 3.plass! Vi gratulerer alle 3 med veldig bra prestasjoner!

Scandinavian Powerdrift Series kommer sterkt tilbake i 2016 med noen veldig spennende nyheter! Følg dem på Facebook! Stay tuned!