Vi sees på Shell!

I forkant av Gatebil-festivalen på Vålerbanen 24-26 mai, legger Gatebil ut på en mini-tour og besøker 4 Shell bensinstasjoner sammen med tre av våre partnere: Shell, Hurtigruta Carglass og Meguiars Bilpleieprodukter.

HER SKJER DET:
Søndag 19 mai. Shell Vinger, Kongsvinger.
Mandag 20 mai. Shell Alvdal.
Tirsdag 21 mai. Shell Espa
Onsdag 22 mai. Shell Elverum.

Klokka 15:00 til 20:00 alle steder.

VIS OSS BILEN DIN
Vi inviterer deg som bor i nærheten og har en kul, fin, tøff, eller bare en bil du er veldig glad i, til å komme innom en av de fire Shell-stasjonene for å vise den frem. Enten den er ny eller gammel, stylet, tunet, eller en original klassiker. Og alle som kommer er selvsagt med i trekningen av bl.a. billetter til Gatebil på Vålerbanen 24-26 mai.

VINN PÅ LYKKEHJULET
Vi tar med oss lykkehjulet Shell har brukt på Gatebil, hvor de har delt ut massevis av fine premier. Og på Gatebil’s mini-tour kan du så klart også vinne mye fint. Bilpleieprodukter fra Meguiars, gavekort på vindusviskere fra Hurtigruta, turer med Gatebil taxi – i full fart rundt Vålerbanen, og selvsagt billetter til Gatebil 24-26 mai. Alle Shell-stasjonene stiller også med smaksprøver og overraskelser.

Vi sees på Shell Vinger 19 mai, Shell Alvdal 20 mai, Shell Espa 21 mai og på Shell Elverum 22 mai. Klokka 15:00 til 20:00 alle steder.

cam3066-copy

Du trenger ikke ha en Ferrari som denne for å bli med på Gatebil og Shell sitt mini-treff. Men om du har kom gjerne innom:).

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=G3F-s8dl0L4[/fve]Gatebil @ Rudskogen juli 2018