Stor bilutstilling i Vikingskipet nå i helga!

Nå i helga den 12-13 mai er det duket for storslått ‘Show’n Shine’ bilutstilling med ‘Moldestuket’ i Vikingskipet på Hamar. Og hva er ikke en bedre oppladning enn dette for Gatebil på Vålerbanen 2 uker senere?

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=k7c3rSfWVfM[/fve] Sjekk ut video fra Show’n Shine 2017

For andre år på rad fyller gjengen i ‘Moldestuket’ Hamars storstue Vikingskipet med det beste innen amcars – gatebiler – banebiler- driftingbiler – stance – euro – supercars mc og trucks!

De har håndplukket samtlige utstillingsobjekter fra både Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Nederland og Frankrike, og publikum få se kjøretøy som aldri før er vist i Norge, samt endel kjøretøy som premierevises denne helgen.

GØY FOR HELE FAMILIEN
De yngste med bildilla syntes selvsagt alt av kule biler er tøft, men ekstra stas blir det sikkert å oppleve selveste Il Tempo Gigante, kultbilen fra den fantastiske Flåklypa Grand Prix. Il Tempo Gigante veier 3600 kilo, er 6,65 meter lang og 2,47 meter bred. Motoren er en 454 Big Block og har en effekt på 550 hestekrefter.

En av de andre bilene som sikkert også de yngre syntes er gøy å se er LILLEGUL – helten fra de kjente Børning-filmene. Men Lillegul var kjent lenge før han kom på Kino. For sammen med eieren Richard Andersen har Lillegul vunnet en lang rekke «street legal»- og «street illegal»-løp over mange år. Lillegul er en Ford Mustang 1967-modell med over 600 hestekrefter under panseret.

VINN GATEBIL-BILLETTER OG TAXITUR
Gatebil er selvsagt også på plass på Show’n Shine i Vikingskipet 12-13 mai, og på standen til Gatebil kan du vinne billetter til Gatebil på Vålerbanen 25-27 mai og turer rundt banen i en av Gatebil sine taxier.


På standen til Gatebil kan du vinne både billetter til Gatebil på Vålerbanen 25-27 mai og turer rundt banen i en av Gatebil sine taxier.

ÅPNINGSTIDER OG BILLETTER:
Lørdag 13 mai: 10.00 – 19.00
Søndag 14 mai: 10.00 – 16.00

Inngang kr. 250,- (kjøpes når du kommer).
Barn under 10 år gratis i følge med voksen.

LINK: Les mer på Moldestuket sin nettside

Facebook.com/Moldestuket

Instagram.com/moldestuket

SLIK FINNER DU FREM:
Vikingskipet har en sentral beliggenhet på Østlandet og ligger nær inntil E6, ca. 80 km nord for Oslo Lufthavn, Gardermoen. Kommunikasjonsmulighetene er svært gode med både bil og tog. Det tar kun 55 min med bil fra Oslo Lufthavn og det er daglige togavganger hver time til/fra Oslo/ Gardermoen til Hamar. Avstand Vikingskipet og Hamar sentrum/ jernbanestasjonen er ca. 1 km.


LINK: Les mer på Moldestuket sin nettside

Facebook.com/Moldestuket

Instagram.com/moldestuket