Slik gikk det for GDS-jentene

De var to jenter, blant 20 deltakere, som stilte til start i GDS på Gatebil Trackdays på Rudskogen forrige helg. Dette tenker de om resultatet:

Tekst: June Elise M. Sørensen

Hunter Taylor kvalifiserte inn på en 14. plass med 78 poeng. I topp 16 kjørte hun mot han som til slutt vant konkurransen, nemlig Andreas Øvergaard, og gikk dermed ikke videre.

– Jeg er veldig fornøyd etter min første konkurranse i tandemkjøring, stråler Hunter, som i utgangspunktet så på løpet som ren trening.

– Jeg var så redd for at jeg ikke skulle kvalifisere på grunn av konkurransenerver, men jeg klarte å ta meg sammen og få poeng på tavla og kvalifiserte til slutt sånn midt på treet.

Hunter visste at å kjøre mot Øvergaard ikke kom til å bli noen lett match, men alt i alt er hun fornøyd med sin egen innsats.

– Jeg snurra i hvert fall ikke, sier hun.

– Og jeg synes ikke at jeg rota det alt for mye til heller. Jeg ga Øvergaard et godt lead run, slik jeg skulle. Neste gan blir det dør mot dør!

Iren Moen kvalifiserte på en 11. plass med 80,5 poeng.

– Det hadde jeg faktisk ikke forventet, så jeg er absolutt fornøyd med egen innsats, sier hun.

– Ekstra gøy var det at både jeg og Hunter kvala. Vi er venninner, så det var en opptur for begge to. Jeg hadde en del for mye grep i dekka når jeg kjørte chase, som jeg dessverre ikke klarte å rette opp, men det er sånt som skjer.

Iren har hatt en del utfordringer med bilen også denne sesongen, blant annet clutch og styring, og ser nå frem til å ta et skikkelig røsk på bilen i vinter.

– – – – – –

Publisert 6. september 2020

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no? Send mail til June eller Bjørn med en gang!

GATEBIL WEBSHOP
Gatebil har endelig åpnet nettbutikk! Her kan du kjøpe alle de nyeste råtøffe Gatebil-klærne til både gutt/ mann, dame/ jente og barn. Tidligere har Gatebils klær kun vært til salgs på Gatebil festivalene. Hettegenserne på bildet under koster kr. 499,-. T-skjorte kr. 249,-.