Slik gikk det i Extreme!

Lørdag 23.mai var det stor spenning til hvem som var raskest i årets første Extreme løp. Noen nye biler i feltet, hvordan skulle det gå? Det viste seg ganske tidig i løpet at Kai Roger Bakken skulle klore til seg 1.plassen da han kom seg forbi 72 år gamle Jan Hroar Bjørklund i sin Audi A4 DTM som holdt fortet en stund. Det holdt til en flott 3.plass.

_CST8736 copyVidar Frogner i sin nye Porsche 997 GT2, startet bakerst, ettersom han ikke fikk registrert noen tider på kvalifisering. Det så ikke ut til at det ble noe problem! En imponerende kjøring som skapte stor spenning for alle som så på, da han klarte å kjøre seg opp til 2.plass, bare noen få meter unna Kai Roger Bakken. Legg merke til at alle fire hjul er i lufta!

_CST8525-2 copy Geir Rosmo er nykommer i feltet i BMW Z4, bygget på de grommeste delene fra BMW Motorsport i Tyskland.

_CST8722 copyAquila GTR kjøres av Eivind Bekkeli, som har kjørt på Gatebil i årevis. Denne gangen ble det en 8.plassforan Frode Jørgensen i Audi S2.

_CST8669 copy Noen ganger er det trangt om plassen når to vi inn i samme sving samtidig. Her er Ketil Karlsen i Lexus is200 (5.pl) og Andreas Vaa (6.pl) i Toyota Supra.

_CST8732 copyVi gratulerer Kai Roger Bakken med seieren! Mer film og bilder kommer etterhvert her på Gatebil.no og i den nye GATEBIL-serien på TV2!

_CAM1782 copyAlle var enig om at vi går inn i en flott sesong i Gatebil Extreme serien. Helgens siste løp kjøres søndag 14:45, som er et Extreme Showøp hvor de raskeste starter bakerst. Følg med!

Se hele resultatlisten for løpet HER og for rundetider per bil HER

Les også: Slik gikk det i Time Attack fredag 22.mai.