GT & Sportscar sunday på Gatebil Våler 28 mai!

På alle Gatebil-søndager i hele år inviterer Gatebil til «GT & Sportscar Sunday». Her kan alle med typiske GT og sportsbiler komme å delta – alt fra nyere Porsche og Ferrari til gamle Amerikanske muskelbiler eller Japanske og Europeiske GT-biler. Alt mulig!

Det sosiale og en fin søndagstur er så klart det viktigste, men hele 15 biler vil også kunne reise hjem med flott pokal. Gatebil sin spesial-kompetente jury velger nemlig ut sine 5 favorittbiler i 3 klasser. ‘Made in Europa, Made in Japan og Made in USA’.

Det er ingen forhåndspåmelding for å delta på «GT & Sportscar Sunday», og dagsbillett til Gatebil koster kr. 250,- om du handler på nett, eller kr. 300,- om du heller vil kjøpe billett i porten når du kommer. GT/ sportsbilen får du med gratis inn.

BANEKJØRING 1/2-PRIS SØNDAG!
Vil du også kjøre bilen din noen runder på banen er selvsagt ikke det noe problem å kunne fikse. Det er jo banekjøring Gatebil først og fremst handler om. Gatebil har i 2017 egne kjøreheat for de som ikke ønsker å kjøre sammen med biler som sladder, og på søndag er det i tillegg 1/2 pris på banekjøring. Så for kun kr. 350,- har du mulighet til å delta i tilsammen 3 ‘Stight Line’ kjøreheat på 30 minutter hver, fordelt over hele dagen.

LINK: Les mer om banekjøring på Gatebil her.

SØNDAG ER EN BRA GATEBIL-DAG I 2017!
På alle Gatebil festivaler i hele år skjer det ekstra mye på søndagene. De mest “bråkete” camperne har pakket sammen og reist hjem, så på hele området er det rolig og fint. Men fortsatt er det massevis av gromme biler og masse som skjer, både på og utenfor banen. I 2017 er både kvalifisering og finale i Gatebil sin klassiske ‘Breisladd-konkurranse’ flyttet til søndagen, og du kan oppleve spennende løp i Skandinavias råeste racingserie ‘Gatebil Extreme’. Pluss masse frikjøring og mye annet kult som hender frem til Gatebil avsluttes kl. 17:00.

PS! Alle er selvsagt velkommen de andre Gatebil-dagene også, og campingen åpner allerede torsdag morgen kl. 09.00.