TESTER NY HURACAN PÅ MANTORP

Tekst: June

Ikke nok med at Team Zyrus Engineering brakte hele tre Lamborghini Huracan inn i Extreme i år, nå har også svensken Nermin Sipkar gått til anskaffelse av den italienske superbilen, og har planer om å teste den i Extreme-feltet på Mantorp førstkommende helg.

– Jeg har bare testet den én gang tidligere, så det blir ikke lett å sette gode rundetider enda, men jeg skal gjøre så godt jeg kan, sier en positiv Sipkar, som holder på for fullt med alle forberedelsene til årets siste Gatebilfestival.

Bilen ble hentet inn fra England, og har aldri kjørt konkuranser før. (Bildet over er av tilsvarende bil eid av Team Zyrus Engineering).

– Sånn sett er den unik, sier Sipkar.

– Bilen føles utrolig bra! Den er stabil,  har mye effekt og bredt register, så det ser veldig bra ut for fremtiden. Men jeg trenger mange runder før jeg kan kjøre virkelig fort med den, avslutter Sipkar, som håper det blir full sesong med Gatebil i 2019.

Nermin Sipkar på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no