Tidenes største Gatebil-utstilling på Mantorp!

– I år skal vi satse stort på utstillingen, bekrefter Matilda Svensson, som jobber på Mantorp Park og hjelper til med å organisere utstillingen.

Det er den svenske klubben ARN Racing som står bak prosjektet, som i år har fått navnet ‘Gatebil Show Garden’.

– Gatebil Show Garden vil bli arrangert på et mye større område enn utstillingen tildligere har hatt til rådighet, sier Matilda.

– Vi håper at vi klarer å samle enda flere mennesker hvis største interesse er nettopp utstillingsbiler.

Kjøp billetter til Gatebil på Mantorp

Det vil bli arrangert ulike konkurranser på området, blant annet bil-limbo, og en egen DJ vil underholde like ved utstillingen.

– Som pubikum er man hjertelig velkommen til å ta med noen stoler og sitte en stund på området, sier Matilda.

– Det blir mye å se på. Limbo-konkurransen starter klokken 15 på lørdag. Premieutdeling vil foregå både lørdag og søndag, henholdsvis klokken 17 og klokken 15.

Gatebil Show Garden presenteres i samarbeid med Gatebil partner Meguiar’s. Alle biler som blir premiert får også produkter fra Meguiar’s.

– Det vil bli delt ut mange priser, lover Matilda.

– Blant annet for beste klubb, som er en helt ny kategori i år.

Gatebil på Mantorp Park starter torsdag 13. juni. De som ønsker å stille ut bilen sin blir tatt i mot på utstillingsområdet fra klokken 10 på fredag. Man trenger ikke påmelding, det eneste som kreves er inngang og bilpass.

– Om man kommer sammen med andre utstillingsbiler, så er det lurt om man gjør en avtale på forhånd, slik at man kan forsikre seg om at man får stå sammen, oppfordrer Matilda og ber aktuelle utstillere ta kontakt med Simon: simon.abelsson@arnracing.se

Utstillingen åpner for publikum klokken 11 på fredag 14 juni.

Meguiar’s er partner til utstillingen:

LES MER HER: