Tilhengernor AS og Brian James på Gatebil

Vinn TAXI billetter og se en ekte elektriske Formel 1 bil hos Tilhengernor!

Besøk Tilhengernor AS og Brian James på Gatebil på Rudskogen 27-29. august og du er med i trekningen av 6 plasser i Gatebil-taxien! Og det er ikke bare det! I år har vi en ekstra morsom sak på standen, en ekte Formel 1 bil, verdens eneste (så vidt vi vet) elektriske Formel 1 bil.

I tillegg Tilhengernor AS stiller opp med den nye, råe Brian James Race Transporter 6, fullspekket med alt ekstrautstyr. Den er perfekt egnet for sportsbiler, gatebiler, veteranbiler og eksklusive personbiler.

Les mer om Transporter 6  Eller se video!

Godt å vite om Brian James Trailers:

  • Den ultimate biltransporter i denne klassen! Egnet for sportsbiler og gatebiler, veteranbiler og eksklusive personbiler.
  • Toppmodellen har 6,5 meter innvendig lengde og 2,35 meter innvendig bredde med tilt. Den har full tiltfunksjon (elektrohydraulisk) for optimal justering av på -og avkjøringsvinkel. Den tillatte totalvekten er 3,5 tonn og den har det meste av ekstrautstyr!
  • Brian James Trailers er den desidert største bilfrakterprodusenten i Storbritannia og har lang erfaring i design, konstruksjon og produksjon. Her er gjennomtenkt kvalitet i alle detaljer.
  • Stolt partner av gatebil i mange år. Gatebil bruker både Bryan James RT5 og RT6 når vi frakter Taxier og utstyr rundt både i Norge og Sverige.