Topp 6 – VM i breisladd Rudskogen 2014!

For tredje år ble det arrangert “World Chamionship in Powerslide” / VM i Breisladd. Vinnerne ble dessverre avgjort i form av poengutdeling fra kvalifisering lørdag 12.juli da søndagens ulykke satte et stort preg på hele GATEBIL-crewet, miljøet og nære venner. Det ble bestemt at VM ble avlyst, noe som vi håper alle forstår.

Estlenderen Taavi Toomara ble årets VM-vinner, og han har vært på Gatebil i en årrekke med sin BMW 2002 med Toyota 2JZ-motor på 700 hk/900Nm.
– Jeg elsker GATEBIL, det er rett og slett årets høydepunkt å reise til Norge og Rudskogen. Første turen min til Gatebil var i 2011, da fikk jeg faktisk 3.plass i Breisladden. I 2012 røk motoren og i fjor kom jeg på 8.plass. I år gikk det enda bedre, da jeg kan ta med meg hjem 1.plassen til Estland!
Jeg må jo innrømme at det føles godt å vinne over Fredric Aasbø, som er en av verdens beste driftere. Han er jo en av mine favorittsjåfører, så jeg håper virkelig han vinner Formula Drift i år.
Vi sees garantert neste sommer også, jeg MÅ tilbake til GATEBIL, sier Taavi.

GATEBIL valgte dermed og ikke arrangere en offisiell premieutdeling søndagen, men vinnere ble det, og her kan du se hvem som var de seks aller beste i 2014:

_CAM2563 copy6.plass: Fredric Myhre – Toyota Supra

_CAM2558 copy5.plass: Anders Klerud, Team DriftMonkey – Toyota Supra

_CAM2572 copy4.plass: Jim Olofsson – BMW E30

_CAM2522 copy Fra venstre: 2.plass: Fredric Aasbø – Toyota GT86X, Grid girl Annnette Soknes, 1.plass Taavi Toomara – BMW 2002 og 3.plass Björn Forsman Roos – Golf RWD V8

Bildedryss fra kvalifisering. Større galleri fra festivalen kommer i eget innlegg om kort tid.