Dette er de siste 4 episodene av Gatebil på TV2.no!

Hver onsdag siden 2 mars har 4 nye episoder med serien ‘Gatebil’ blitt postet på Tv2.no og TV 2 Sumo. Tilsammen 20 episoder fra Gatebil-festivalene og miljøet rundt i 2015 . I de 4 siste episodene skal vi til Gatebil på Mantorp Park og til avslutningen av Formula Drift i Irwindale i USA.

LANDSKAMP OG PARTY!
På Gatebil-festivalen på Mantorp Park i juni var det landskamp i drifting mellom Norge og Sverige. Konkurransen var lørdag kveld, med 5 toppførere fra hvert land som kjørte dueller.

Så skal vi få være med en tur på campingen, hvor party-faktoren og stemningen er helt på høyden med hvordan det er på Rudskogen i juli.

ÅRSFINALE VM I DRIFTING!
I de 2 siste episodene av serien om Gatebil skal vi tilbake til USA og følge Kenneth Moen og Fredric Aasbø på avslutningen på det som skulle bli en fantastisk sesong for Fredric Aasbø. Ingen ting var avgjort før årets siste løp, selv om Aasbø hadde en god ledelse i sammendraget. Men hele 4 stykker kunne i teorien hindre Aasbø å bli tidenes første verdensmester i drifting og vinner av Formula Drift USA i 2015. De fleste vet nok hvordan det hele gikk, men avslutningen ble noe mer nærvepirrende og spennende enn hva Aasbø hadde håpet.

LINK: Se alle Gatebil-episodene gratis her.