Se serien om Gatebil 2015 på TV2.no og Sumo!

I hele 2015 har produksjonsselskapet ‘Salto film og fjernsyn’ filmet på Gatebil festivalene for TV2, og det lukter bokstavelig talt svidd når TV 2 i vinter lanserte en egen web tv-serie med utspring i Gatebil-miljøet. Kamera-teamene har vært i sving siden mars og laget 20 episoder som nå ligger klare gratis på tv2.no og betalingskanalen TV 2 Sumo.

Dette er serien som vil få deg til å gråte av glede. Dette er fortellingen om fantastiske oppturer, bunnløse nedturer, følelser, skuffelser, kjærlighet og vennskap – på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd. TV 2 er stolte av denne serien som angår ALLE, ikke bare de som elsker bil. Du klarer ikke se dette uten å bli glad i hjertet, forteller TV 2 i sin presentasjon av serien.

– Gatebil er et helt unikt norsk fenomen, sier TV 2-seriens produsent og initiativtaker Frederik Rolfsen fra ‘Salto film og fjernsyn’. – Det finnes ikke noe annet land hvor det finnes en tilsvarende kultur der unge og gamle, vennegjenger og enkeltpersoner, skrur sammen de mest ekstreme bilene i garasjene sine, for så å møtes på Gatebilfestivalene for å måle krefter og ferdigheter, forteller Rolfsen, som allerede er godt i gang med å planlegge «GATEBIL» for 2016.

LINK: Her kan du se serien gratis på tv2.no.


Teaser/ inntro til «GATEBIL» på TV2.no og TV2 Sumo

TIPS TIL TV2 FOR 2016?
TV 2  og ‘Salto film og fjernsyn’ er hele tiden på let etter nye spennende historier til serien om Gatebil. De ønsker seg alt mulig av tips om mennesker og prosjekter med tilknytning til Gatebil-miljøet. Kanskje er det noen som har planer om å bygge en spesiell camp der TV 2 kan følge forberedelsene og gjennomføringen? Kanskje er det noen som har en helt vanvittig bil under bygging i garasjen? Kanskje er det et nytt talent der ute de bør følge, en spesiell person som bør snakkes med, eller en veteran som bør filmes?

Har du en datter, sønn, far, bestefar, onkel, venn eller nabo som har planer om å gjøre noe oppsiktsvekkende på Gatebil i 2016 – fortell det til TV 2 nå! På den måten får TV 2 laget den beste serien – for dere!

Ta kontakt med Frederik Rolfsen på: gatebiltv@gmail.com

cam2555-copy
Salto film og tv har laget serien om Gatebil 2015 på TV2.no og TV2 Sumo. Kaare Skard (til venstre) har hatt reigi, mens Frederik Rolfsen (til høyre) har vært initiativtaker og produsent.

LINK: Her kan du se serien gratis på tv2.no.