Se Gatebil på TV 2 Zebra i dag tirsdag klokka 21.00

Tirsdag 31 mai klokka 21.00 er det klart for mer action, tårer, røyk og gåsehud når Gatebilsirkuset igjen slippes løs i to dobbelepisoder TV 2 Zebra.

Episode 3 AV 6:
Alle som var på Våler i fjor husker den vanvittige bilen debutant Jan-Hroar Bjørklund på 72 år stilte med. I sin Audi DTM løpsbil kjørte han inn til beste kvalifiseringstid i Time Attacken, men dagen etter ble det et voldsomt oppgjør med Kai Roger Bakken, da det var tørre forhold. Og fra bakerste startposisjon kom Vidar Frogner i sin nye Porsche, noe som gjorde dette til et episk løp, som vi får et gjensyn med i denne episoden.

I tillegg følger vi Fredrik Øksnevads kamp mot klokka når han kræsjer bilen sin rett før første NM-runde. Episoden viser til fulle hvordan Gatebilmiljøet hjelper hverandre, selv om det betyr å hjelpe en konkurrent.

Episode 4 av 6:
I kveldens andre episode er filmcrewet med Joachim Waagaard til England og Festival of Speed. Festivalens grunnlegger, Lord March, er nemlig så imponert over Joachims selvbygde BMW M4 at han har invitert den 24 år gamle biloppretteren og Gatebil-veteranen til godset. Kun èn annen nordmann har kjørt der før, nemlig Petter Solberg. Men det skal bli mer dramatisk for Joachim enn han hadde trodd…

Og sist men ikke minst. Det blir vill kjøring og intense dueller på driftingbanen i Mantorp der herrene Joakim Johnsen, Fredric Aasbø og Frederik Myhre til slutt kjemper om gullet. To episke episoder som alle Gatebilentusiaster må få med seg!

Her er en sniktitt på litt av hva du får se på TV 2 Zebra i kveld kl. 21.00:


Promo – GATEBIL på TV 2 Zebra 2016

Neste Gatebil festival: