Gatebil på TV 2 Zebra hver tirsdag 21:30! Reprise torsdag 22:00.

Endelig begynner det! Sesong to av tv-serien GATEBIL – høstens store hovedsatsing på TV 2 Zebra! Det starter nå på tirsdag den 3 oktober klokka 21:30, og i 12 uker fremover kommer en ny episode!

I de to første episodene blir vi med til Oppdal og innspillingen av Børning 2. Vi skal til Gatebil On Ice i Sigdal hvor verdensmester i drifting Fredric Aasbø trener, og vi får være med til Maura og besøke Norges andre internasjonale drifting-stjerne Kenneth Moen. Deretter drar vi til Los Angeles hvor vi følger både Frederic og Kenneth i det første løpet i Formula Drift.


Første sesong av GATEBIL vant pris for ‘Best Documentary Film’ under London Motor Film Festival i 2016. På TV 2 Zebra tirsdag 3 oktober kl. 21:30 starter sesong to.

EPISODE 1, TIRSDAG 3 OKTOBER:
I episode èn følger filmteamet en rekke av Gatebilsjåførene mens de jobber som stuntsjåfører under innspillingen av spillefilmen Børning 2. Tor-Anders Ringnes, Vidar Jødahl, Fredric Aasbø og Fredrik Øksnevad er noen av dem som setter seg inn i superbilene på settet og skal forsøke å lage en biljakt opp en slalåmbakke i Oppdal. I tillegg følger vi driftingpioneren Kenneth Moen under forberedelsene til Formula Drift-sesongen i USA, og det er en sterk historie som blir fortalt når han kommer til USA og finner ut at ikke alt er som han hadde håpet.

EPISODE 2, TIRSDAG 10 OKTOBER:
Andre episode er viet Fredric Aasbø og Kenneth Moen inn mot første løp i Formula Drift-serien i Long Beach. Episoden gir et unikt innblikk i forskjellen det er å kjøre for et fabrikksteam og det å stille, uten en hovedsponsor i en slik konkurranse. Kenneth og kameratene må jobbe som besatt for å kunne stille til start med stadige problemer, mens Fredric kan lene seg på et team som har forberedt seg i mange måneder. Likevel får episoden en svært overraskende avslutning når et regnvær skaper kaos for arrangøren, noe som får store konsekvenser for begge førerne.


Frederic Aasbø er en av Gatebil-profilene som var med i første sesong av GATEBIL og som også følges i sesong to. I seien får vi bl.a. være med når han forsøker å forsvare Formula Drift og VM-tittelen i drifting, og vi blir med under innspillingen av Børning 2, hvor Aasbø er stuntsjåfør sammen med mange andre profiler fra Gatebil-miljøet.


Vi blir med Kenneth Moen til USA og første løp i Formula Drift. Men bilen Kenneth skal kjøre er langt i fra like ferdig som han har blitt lovet. Kenneth har lyst til å gi opp drifting-karrièren, men sammen med kompisene han har med seg skrur de døgnet rundt for å forsøke å få bilen klar til løpet.

STOR BEGEISTRING PÅ FØRPREMIERE!
På en eksklusiv førpremiere for over 100 Gatebil-venner viste produsent Frederik Rolfsen og regissør Kaare Skard fra Salto Film og Fjernsyn frem de to første episodene i sesong to av tv-serien GATEBIL, og fikk stor applaus fra et begeistret men kresent publikum.

– Responsen var helt overveldende. Folk mente vi hadde overgått første sesong, og det var jo veldig hyggelig å høre, fortalte de to.

GATEBIL-serien skal gå 12 tirsdager på rad på TV 2 Zebra fram mot jul og er kanalens hovedsatsing denne høsten.