Episode 2 av GATEBIL-serien på TV 2 Zebra i kveld 21:30

I kveld tirsdag 10 oktober er det klart for andre episode av serien GATEBIL på TV 2 Zebra. Her er hva du får se:

Klarer Kenneth å stille til start?

Forrige ukes episode av Gatebil på TV 2 Zebra endte dramatisk da Gatebilveteran Kenneth Moen kom til USA og oppdaget at løpsbilen ikke var klargjort til årets første løp i Formula Drift. Den lokale sponsoren som skulle gjøre jobben hadde sviktet, og for Kenneth var det andre år på rad at noe slikt skjedde.

– Tomme løfter igjen. Hadde jeg visst dette hadde jeg nok lagt hjelmen på hylla, sa en tydelig frustrert Kenneth mens kameratene Alvin, Reidar og Tokan studerte den halvferdige bilen.

Men i stedet for å gi opp gikk gjengen løs på den nærmest umulige oppgaven, og etter åtte døgns intens innsats fikk de start på bilen og satte kurs mot banen i Long Beach, California. I episode to, som sendes tirsdag, torsdag og søndag denne uka, får vi se hvordan det går når en av Gatebils beste sjåfører stiller opp mot verdenseliten i drifting, i en bil som fremdeles er under bygging. Vi kan røpe såpass at historien ender annerledes enn noen hadde trodd på forhånd.

I kontrast til problemene Kenneth står overfor møter vi mannen med flest seiere i Formula Drift, regjerende verdensmester og Norges eneste profesjonelle driftingsjåfør, Fredric Aasbø. Fredric stiller i samme løp som Kenneth, men det er omtrent alt de to sjåførene og kameratene har til felles. Fredric stiller med et profesjonelt team i ryggen, ledet av motorsportlegenden Stephan Papadakis, og har i månedsvis kunnet forberede seg.

Fredric slapper av med ny kjæreste!

– Det smarteste jeg gjorde etter at jeg vant i fjor var å gjøre noe helt annet, forteller Fredric. – Jeg feiret jul i Norge, lagde pepperkakehus, dro til Hawaii, surfet, og fikk meg ny kjæreste!

Som del av Team Papadakis bor og jobber Fredric store deler av tiden i California. Og det var her han møtte Hunter Taylor, som kommer fra denne delstaten. Hunter, som vi blir kjent med i episode 2, har satt sin egen modellkarriere på vent for å støtte Fredric i hans forsøk på å forsvare tittelen. Men rett før startskuddet går skjer det ingen er forberedt på i Sunny California – det høljer ned! Og i møte med regnet sliter plutselig Papadakis-teamets nyutviklede 1000-hesters Toyotamotor. Dermed blir det plutselig et spørsmål om noen av nordmennene kan stille start.

Tilsammen er det 12 episoder av GATEBIL sesong 2 på TV 2 Zebra, med ny episode hver tirsdag 21:30, og med reprise både torsdag og søndag.

Episode 1, 2 og 3 kan også sees på https://sumo.tv2.no

Last ned plakat i pdf