Dette skjer i GATEBIL på TV 2 Zebra i kveld 21:30!

Med kveldens episode er vi kommet halvveis i årets sesong av Gatebil! Og i episodene framover blir det mer Gatebil – fra Norge, sier produsentene.

– Ja, etter å ha startet med å følge Gatebilsjåfører i USA og Abu Dhabi i de første episodene flyttet vi i episode 5 fokuset til Gatebil her hjemme, og introduserte seerne for de sjåførene det kommer til å handle mye om siste halvdel av serien, forteller regissør Kaare Skard.

– Forrige episode med Gatebil Extreme var jo veldig bra! Bli det mer Extreme også i kveld?

– Ja, både i kveld og fremover! Gatebil Extreme er en fantastisk spennende føljetong å følge der det skjer noe uventet i hvert løp. Kveldens episode er et typisk eksempel på det. Kai Roger Bakken og Jan Øivind Ruud skuffer aldri når det gjelder å skape drama, sier Kaare.


I kveldens episode av Gatebil på Tv 2 Zebra 21:30 av får vi se hele dramaet fra sesongens første løp i Gatebil Extreme. På bildet over har Marcelo Adrian Garcia tatt starten i sin BMW M3 foran Eivind Bekkeli i Aquila og Formula Drift proff Kenneth Moen, som debuterte i Gatebil Extreme med en helproff Lamborghini Gallardo GT3.

Kveldens episode er i tillegg viet det smått legendariske stuntet Joachim Waagaard stod for i fjor, da han satte seg som mål å drifte over Atlantershavsveien.

– Verken vi eller Joachim vil glemme den dagen noensinne, sier produsent Frederik Rolfsen, som opplevde dramaet på nært hold og fotograferte store deler av episoden. – Dette var i utgangspunktet et biltreff der GS Bildeler på Bud inviterte til feiring av BMWs 100-årsjubileum med mange tusen tilskuere tilstede. Og så får da Joachim ideen at han skal drifte over Atlanterhavsveien, som vi selvsagt tenner på. Men fra å være høyt oppe da vi klarte å skaffe en tillatelse, så ryker Joachim en drivaksel, og deretter gikk dagen som eneste berg- og dalbane. Kort sagt, det var en dag der absolutt alt skjedde så det er bare å skru på kl. 21.30 i kveld.

– Så hva får vi servert framover? Er godbitene brukt opp?

– Absolutt ikke, sier Kaare. Vi har jo igjen fire løp av Extreme etter dagens episode, og dessuten historien om Tor-Anders Ringnes og rundvelten hans som vi opplevde på svært nært hold. Bilen hans passerte oss med 50 cm. så det var kanskje i nærmeste laget, til og med. I tillegg skal vi bli med en stor Gatebilgjeng til Riga og kjøre Drift Allstars i episode 7 – en episode som legges ut på Sumo i kveld, og tilbake til USA der Kenneth Moen og Fredric Aasbø skal avslutte FD-sesongen. Så det er masse å glede seg til!

GATEBIL i kveld altså på TV 2 Zebra klokka 21.30.

Reprise sendes både torsdag og søndag, og på betalingskanalen TV 2 Sumo kan du allerede i kveld se den neste episoden, pluss alle de forrige.


Joachim Waagaard er blitt superkjendis i Gatebil-miljøet med sin vanvittig strøkne BMW M4 driftingbil. I kveldens episode av GATEBIL på TV 2 Zebra kl. 21:30 får du være med til BMW-dagene hos GS Bildeler på Bud hvor Waagaard fikk den ville ideen om å forsøke å drifte over den fantastiske Atlanterhavsreisen. Bildet over er fra Gatebil og TV 2 Zebra sin stand på Oslo Motorshow i slutten av oktober.