UKENS #GATEBIL UKE 1 – IREN MOEN

Søndag 06.01.2019: June Elise Marlén

Iren Moen er en av dem vi virkelig har forventninger til i 2019. For tiden er Iren i full gang med å bygge opp bilen hun skal bruke kommende sesong:

https://www.instagram.com/p/BsS1AathxAR/

– Jeg har kjøpt gamlebilen til Kenneth Kjær, en Nissan S14a, forteller Iren.

– Bilen hadde stått på en låve i flere år da den ble importert fra Danmark og ombygd til driftebil. Når jeg hentet den var den bare et tomt, nymalt karosseri med Linnerud bur. Nå har vi ribbet bilen helt og sendt den til Thomas Karlsen for rørrammebygging. Han har bygget rørramme foran og bak og kappet bort mye av bakparten for at det skal bli lettere å fikse bilen etter en eventuell krasj. 

Når bilen er ferdig hos Karlsen skal motor og gir monteres inn, og ting skal tilpasses. Deretter skal den videre til Joachim Waagaard.

– Han skal hjelpe til med lakkering av det resterende innvendig og i motorrommet, samt lage brannvegger og diverse, sier Iren.

Mens bilen har vært hos Karlsen, har Mazhar Iqbal bygget sammen motoren, en 2JZ med smidd innmat. Bilen vil dessuten bli utstyrt med MaxxECU, Wisefab og D2 bremser, alt av deler får ny finish, med lakk eloksering og folie.

– Vi tror at sluttresultatet på denne bilen blir meget rått, konkluderer Iren.

– Det er en god del monteringstimer igjen, men med de folkene som bistår, så er ingenting umulig. Vi håper å ha den klar til Gatebil på Våler i mai.

irenmoendrifting på Instagram

Iren Moen på Facebook

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil’s hovedpartner 2018: