UKENS #GATEBIL UKE 48 – TIDSTRÖM MOTORSPORT

Søndag 02.12.2018: June Elise Marlén

Alex Tidström heter han, mannen bak Tidström Motorsport, en av de som er virkelig flinke til å å la sine følgere få ta del i det han driver med, både på Instagram og på Facebook. Flere ganger ukentlig poster han små og store ting som skjer i garasjen, med det store prosjektet, nemlig en Nissan S14 med LSR og to stykk Precition 6266 turboer. Denne skal gå myyyye på Gatebil, skal vi tro Alex.

Bilen skal blant annet ha sekvensiell girkasse fra Sellholm, Wisefab foran og bak og K-Sport bremser foran og bak.

– Jeg har kjørt drifting før, men aldri konkurrert, røper Alex.

– Men jeg håper å kunne stille i Gatebil Drift Series neste år.

Alex begynte sin motorsportkarriere med motocross og mopeder, og på skolen var det om å gjøre å ha den raskeste mopeden. Etter hvert gikk interessen over til biler.

– Alt med motor er kult, bedyrer Alex.

– Jeg prøvde drifting for første gang i 2011 på Mantorp, da med min Mazda RX7. Så kjørte jeg to år med en BMW som jeg selv hadde bygget.

Det ble imidlertid ikke så mye banetid med BMW´n for Alex, og han regner seg fortsatt som en nybegynner i drifting. BMW´n solgte han etter hvert for å gjøre plass til dette nye prosjektet.

– Dette bygget skal bli så extremt som det går an, bekrefter han.

Tidström Motorsport på Facebook

@tidstrommotorsport på Instagram

@alextidstrom på Instagram

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil’s hovedpartner 2018: