UKENS #GATEBIL UKE 48 – TIDSTRÖM MOTORSPORT

Søndag 02.12.2018: June Elise Marlén

Alex Tidström heter han, mannen bak Tidström Motorsport, en av de som er virkelig flinke til å å la sine følgere få ta del i det han driver med, både på Instagram og på Facebook. Flere ganger ukentlig poster han små og store ting som skjer i garasjen, med det store prosjektet, nemlig en Nissan S14 med LSR og to stykk Precition 6266 turboer. Denne skal gå myyyye på Gatebil, skal vi tro Alex.

https://www.instagram.com/p/Bq5jvhAgGno/

Bilen skal blant annet ha sekvensiell girkasse fra Sellholm, Wisefab foran og bak og K-Sport bremser foran og bak.

– Jeg har kjørt drifting før, men aldri konkurrert, røper Alex.

– Men jeg håper å kunne stille i Gatebil Drift Series neste år.

Alex begynte sin motorsportkarriere med motocross og mopeder, og på skolen var det om å gjøre å ha den raskeste mopeden. Etter hvert gikk interessen over til biler.

– Alt med motor er kult, bedyrer Alex.

– Jeg prøvde drifting for første gang i 2011 på Mantorp, da med min Mazda RX7. Så kjørte jeg to år med en BMW som jeg selv hadde bygget.

Det ble imidlertid ikke så mye banetid med BMW´n for Alex, og han regner seg fortsatt som en nybegynner i drifting. BMW´n solgte han etter hvert for å gjøre plass til dette nye prosjektet.

– Dette bygget skal bli så extremt som det går an, bekrefter han.

Tidström Motorsport på Facebook

@tidstrommotorsport på Instagram

@alextidstrom på Instagram

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil’s hovedpartner 2018: