Video: Ringnes er klar for GATEBIL-festival

I helgen varmet Tor-Anders Ringnes opp for GATEBIL på åpningshow hos Moss Dekk & Service. Se film her!

Ringes som kjører ny bil i sesongen, en Toyota GT-86 har fått en rekke oppgraderinger etter GATEBIL-festivalen på Vålerbanen i mai.
– Jeg har gjort endringer på forstillingen hos Peebee motorsport så nå virker bilen optimalt. Har blant annet større Garret GTX4088R turbo og grenrør, og etter helgens opptreden fikk jeg bekreftet at bilen funker som den skal. 644 hk på navet skal gjøre driftingen easy. Jeg gleder meg som en hund etter å kjøre sammen med de store gutta fra både inn og utland igjen.
Nå er det bare å lade opp for en rykende bra helg på Rudskogen.

Kom gjerne innom min stand på Rudskogen, her kan du titte på bilen og få signaturkort. Følg meg gjerne også på Instagram: torandersringnes og på Facebook.

I mellomtiden kan du titte på RAW videoen (MOAR Media) fra hans opptreden i helgen:
[fve][/fve]

Gå ikke glipp av årets råeste festival:
plakat_ny_juli_2014_english_web_v2