Nyhet – Gatebil webshop er åpen!

I dag torsdag 21 mai åpnet Gatebil endelig sin nye nettbutikk med ny kolleksjon for 2020!

Gatebil har i mange år laget egne klær, som kun har vært mulig å kjøpe på Gatebils festivaler og på Oslo Motorshow. Men nå kan du snart også bestille Gatebil-klærne på nett.

Vi er veldig fornøyd med både utseende og kvaliteten på våre nye klær, og passform og størrelser er veldig riktig. På hvert produkt i butikken vil det også være en guide som hjelper deg med å finne rett størrelse.

I starten kommer vi til å pakke og sende hver eneste dag, slik at det vil gå kort tid fra du bestiller til du har dine nye Gatebil-klær hjemme hos deg.

Her er en oversikt over mange av klærne, og litt annet du vil finne i Gatebil sin webshop fra i dag torsdag 21 mai:

Til gutt/ mann fortsetter vi med både sorte og grå hettegensere, to av Gatebils bestselgere de siste årene. Men med ny produksjon og enda bedre kvalitet enn tidligere. I tillegg har vi også laget en grønn genser vi syntes har blitt kjempetøff. Sort og hvit t-skjorte er også to klassikere, og som hettegenseren har vi også laget en grønn t-skjorte. I 2020 har vi igjen joggebukse, noe vi ikke har laget på 6 år. Fasongen er veldig fin, og passer like godt til gutter som jenter.

Kjøp Gatebil 2020 klær her

Til jenter/ damer har vi laget en myk og deilig lyseblå hettegenser vi tror mange kommer til å like. Vi har også en ny type sort singlet, og en sort tights. Hettegenserne i sort, grå og grønn er typisk unisex- modeller, og passer like fint til gutter som til jenter. Det samme gjør den nye joggebuksa, og de sorte, hvite og grønne t-skjortene. Den lysegrå t-skjorta med rosa trykk du kan se bland bildene over, er en ren jentemodell med litt større hals og noe smalere i livet enn unisex-modellene.

Gå til Gatebil webshop

Barn vil selvsagt også ha Gatebil-klær, så vi har lagt hele 3 typer t-skjorter, 2 forskjellige råtøffe hettegensere, og en kjempefin joggebukse. Barneklær selges i størrelser fra 2 til 8 år, mens alle klær for voksne er fra størrelse XXS, som passer for barn fra omtrent 10 år.

Gå til Gatebil webshop

I shopen får du også kjøpt mange andre fine egenproduserte Gatebil-produkter. Alt fra fargeleggingsbok for barn, til egne Gatebil kvalitets solbriller fra SPY. Vi har også bl.a. verktøysett fra Altigarasjen.no, og egne Gatebil mekaniker/ arbeidshansker.

Gå til Gatebil webshop

Velkommen:).

– – – – –