Vårmønstringen i Bergen 14.mai:

Like sikkert som gresset blir grønt hver vår, ble det avholdt Vårmønstring på Lagunen Storsenter i Bergen 14.mai i regi av Motorklubbene i Bergen. (MkiB)

Foto/tekst: Camilla S.Tofterå / camilla@gatebil.com

Solen kom som bestilt, og det ble et yrende folkeliv. Hele 10 000 publikummere, og 1100 utstilte biler rullet inn på området, det er rekord i følge arrangøren.

Det er stort mangfold på Vårmønstringen som er åpen for alle type gatebiler. Ca 30 bilklubber stiller med de grommeste bilene de klarer å samle sammen, og det gjør at publikum får mye unikt å hvile øynene på! Noen velger å bruke Vårmønstringen for å “avduke” sin nyrestaurerte stolthet, mens andre har du kanskje sett en eller to tidligere.

Gatebil var selvsagt på plass for å sikre seg et aldri så lite bildegalleri. Se nederst i saken for flere bilder.

_CAM0757 copy
Det var smekkfullt med bilinteresserte som stakk innom i dag.

_CAM0694 copy
Ørjan Nilsen fra Bergen Drift Team var en av tre som stilte med driftebil, en Toyota Soarer med  1JZ-GTE med Precision turbo, ECUmaster EMU datasprut og oppsett på ca. 450 whp levert av Toyparts AS. Bilen stod sammen med de andre fra NMK Bergen.

_CAM0678 copy Ørjan er klar for å kjøre runde 2 i NM i drifting under neste helg GATEBIL-festival. Les mer om FESTIVALEN på Vålerbanen og NM i drifting.

_CAM0622 copy
Nytt, gammelt, klassisk, sporty.. det kom biler i alle sjangere som kunne rulle til Lagunen for egen maskin.

Sjekk ut alle bildene her:

Glad i bil? Ta turen til GATEBIL på Vålerbanen 22-24 mai! Still ut, kjør på bane eller bli med på en fest. Gatebil er åpen for alle!
plakat_valerbanen_2015_liten_02