Gatebil Vålerbanen 2015 nå i helgen!

Årets første store Gatebil-festival er som alltid i slutten av mai på Vålerbanen, Norsk Trafikksenter i Braskereidfoss. Her kan du lese om det du kan glede deg til å oppleve på Gatebil fredag til søndag 22 til 24 mai 2015.

TAGG DINE INSTAGRAM-BILDER: #gatebil #gatebil2015 #gatebilvåler #gatebilextreme #gatebilcamp #gatebilaftertrack

LINK: Meld deg på arrangementer på Facebook

570_billett

vaaler_010

GATEBIL ER BANEKJØRING!
Gatebil er først og fremst frikjøring på banen. Alle med førerkort og en bil i god stand kan delta. Frikjøringen er ingen konkurranse, men inndeles i egne «kjøreheat» for vanlige gatebiler, Gatebil Exclusive (for sportsbiler og andre spesielle biler), samt frikjøring for driftingbiler og andre løpsbiler. I tillegg kjøres Time Arttack og Race i Gatebil sin egen racingserie, Gatebil Extreme.
Les mer om banekjøring.

per_ottar_010

UTSTILLING ALLE TYPER BILER 
Gatebil er også utstilling. Og alle slags biler er velkommen til å delta. Ikke bare styling og tuningbiler, men alle typer retrobiler, Amcars og sportsbiler. Alle merker og modeller. Premiering i 20 klasser. Du kan stille ut bilen din hvem dag du vil, men premiering er kun på lørdag. Ingen påmelding.
Les mer om utstilling.

cam9810-copy

ÅRETS FØRSTE TIME ATTACK OG RACE I EXTREME
«Gatebil Extreme» er Gatebil sin egen racing-cup. Fredag kjøres første delrunde i «TimeAttack cupen», hvor det om å gjøre å sette raskeste rundetid. Lørdag kjøres første løp i «Extreme Race cupen» med fellesstart og først i mål etter 8 runder. Søndag er det showløp.
Les mer om Gatebil Extreme 2015.

extreme_0261

VÅLERSLADDEN 2015 
På alle Gatebil-festivaler er det Breisladdkonkurranse. På Mantorp kårer vi den beste i Sverige, i juli en Verdensmester, i september en Norgesmester, og på Våler i mai er det oppvarming med «Vålersladden». Alle kan så klart delta. Både gate og løpsbiler. Kvalifisering lørdag og finale søndag. Påmelding ved oppmøte. Ingen startavgift. Les mer her.

vaaler_005

2. NM-RUNDE I DRIFTING!
På Gatebil-festivalen på Vålerbanen blir det også kjørt delrunde 2 av 5 i årets Norgesmesterskap i Drifting. Drifting-traseen på Vålerbanen er råbra for publikum, som kommer tett på bilene og alt som skjer. Ler mer her.

cam9852-copy

BO PÅ CAMPEN OG OPPLEV GATEBIL HELE HELGA
På Gatebil skjer det noe hele døgnet! Og vil du få med deg mest mulig må du bo på området. Campen ligger rett ved banen, og har alt du trenger av fasiliteter for å ha det topp! Åpner torsdag kl. 15.00. Skal du delta på banekjøring kan du bo på gokartbanen inne på depoområdet.
Les mer om å bo på campen.

vaaler_074

MONSTER AFTERTRACK MED FREDDY KALAS!
Som alltid på Gatebil blir det selvsagt Aftertrack Party fredag og lørdag kveld. På Våler er dette i stort telt på hovedcampen. Her blir det live band, Dj’s, lekre damer og alt som hører med på Gatebil Aftertrack. Freddy Kalas med megahitten ‘Pinne for landet’ er en de du kan oppleve på Monster Energy Aftertrack.
Les mer om Aftertrack her:

monster_kalas_06

Å VÆRE PUBLIKUM PÅ GATEBIL
Du trenger selvsagt ikke å delta på Gatebil med egen bil, for som publikum har du det minst like gøy! Sammen med familien og kompiser eller kjæresten! Det er massevis av parkeringsplasser red ved bankeområdet, og massevis av supre steder for god oversikt over nesten hele banen.. Nytt i 2015 er at billetter også kan kjøps på nett, i tillegg til ved inngang som før. Les mer her.

vaaler_008

SITT PÅ MED GATEBIL TAXI
Gatebil har 3 stykk taxier som kjører hele helgen. Bånn gass, sidelengs med BMW M5 med 550 hesters V10-motorer, fullrigget som løpsbiler med plass til 4 personer. Alle taxiene har så klart også løyve/ lisens fra Norges Bilsportsforbund.
Mer om Gatebil Taxi

cam9542-copy1

FIRMAPROFILERING PÅ GATEBIL
Å profilere seg på Gatebil er en knallbra anledning til å vise frem firma og produkter i et stort marked. Kontakt oss for priser og størrelser.
Les mer her.

vaaler_0108

AKTIVE SPEAKERE! Gatebil sine speakere Arild Dyrkorn og Jan Gunnar Halstvedt er toppladet og klare for en ny sesong med Gatebil-festivaler. Jan Gunnar og Arild kommenterer ikke bare det meste som skjer på banen, men gjør også massevis av intervjuer av deltakere, pluss alt mulig av praktisk info, og nyheter og sladder fra Gatebil-miljøet. Høytalere er også plassert rundt over hele området, så om du har rigget deg til for å se på banekjøring, er du samtidig fult informert om hva annet som til en hver tid skjer på Gatebil.

diverse_007

PROGRAM – Åpne bilde og lagre på din pc. eller mobil.

tidsprogram_valer_2015_4

BILLETTER NÅ OGSÅ PÅ NETT!
Nytt i 2015 er endelig mulighet for å kjøpe billetter på nett. Men du kan selvsagt også kjøpe i porten når du kommer, slik det har vært på Gatebil alltid.
Priser og mer info her.

VEIFORKLARING –
Vålerbanen / Norsk Trafikksenter ligger omtrent 2 timer nord for Oslo, midt mellom Elverum og Kongsvinger. Følg E6 nordover fra Oslo og ta Rv3 mot Elverum. Deretter Rv20 mot Braskereidfoss/ Kongsvinger. Evt. kjør om Kongsvinger mot Elverum.

LINK: Meld deg på arrangementer på Facebook og inviter med venner.

LINK: Bildegalleri Våler 2014

570x200_annonse_ledig_01

plakat_valerbanen_2015_liten_03