Aasbø ønsker lekekamerater på On Ice!

En av verdens beste i Drifting er fra Norge og heter Fredric Aasbø! Lørdag 24 januar tar han med is-bilen for å ha det gøy på Gatebil On Ice i Sigdal.

2014 – et fantastisk Aasbø-år!
Fjoråret var utvilsomt beste året i Aasbø sin drifting-karrière. I Verdens mest prestisjefylte driftingserie, Formula Drift USA, ble han Aasbø og team ‘Papadakis Racing’ nummer 2, kun 5 poeng bak legenden Chris Forsberg. I Formula Drift Asia ble derimot Aasbø totalvinner for Team RS-R, i en Toyota GT86 V8 Nascar.

Her i Norge har Aasbø brukt mye tid i 2014 på å promotere storfilmen ‘Børning’, hvor han har lånt bort sin GT86 driftingbil og bidratt med massevis av fantastiske kjøre-scener. Aasbø har selvfølgelig også deltatt på alle Gatebil-festivalene, og 2015 starter han altså på Gatebil On Ice i Sigdal 24 januar.

Lenke: Les mer om Gatebil On Ice 2015.

Kjører is-Supra’n på “lillebanen”.
Fredric Aasbø tar derimot ikke med GT86’en til Sigdal, men en Toyota Supra, tilpasset kjøring på snø uten rallypigg.

– Jeg har hatt mye moro på Gatebil on Ice i flere år med 86-X, forteller Aasbø til Gatebil.no. – Følelsen av å kjøre på ispigg er helt rå! Jo hardere du tar i jo mer feste har man, og det gjør at man kan ta i så hardt man bare vil. Det er spesielt rått å se på de forskjellige firehjulstrekkerne på isen, men man kan jaggu ha mye morro med en grom bakhjulstrekker også!

Ønsker å trene på tette dueller!
– I år tar jeg altså med isbilen, en litt småbulka sølvfarget Toyota Supra med sugemotor. Poenget med det er at jeg trenger å trene på tandemkjøring, og det er den perfekt til. Jeg gleder meg sinnsykt til å kunne bare kjøre på uten å bekymre seg for å bytte dekk hver runde. Jeg kommer til å kjøre på “lillebanen” som er for biler uten ispigg, og jeg er mer enn gjerne med på å kjøre dør til dør med alle som har lyst!

Speedhunters og kjent bilbygger også til Gatebil!
En av Aasbø sine sponsorer er verdens beste nettblogg for ‘car culture, Speedhunters.com. Og Speedhunters sin stjernefotograf Larry Chen kommer også til Gatebil for å lage en super artikkel for hele verden.

Fredric Aasbø sin gode venn Frank Siharath kommer også til Gatebil On Ice. Siharath er en kjent bilbygger fra USA/Thailand som bl.a. er ekspert på F16 military spec ledningsnett. Frank Siharath slår gjerne av en prat og gir gode tips til alle som ønsker.

Lenke: Speedhunters til Gatebil On Ice 2015.

Les også om: Ukrainsk ‘Team Monster’ fører også til Gatebil!

Aasbø satset på isen i 2014!
Her er en film fra Gatebil On Ice 2014 hvor Aasbø drar skikkelig ut i brøta. NB! Aasbø-kjøring er i siste del av filmen.

[fve][/fve]

Massevis av Aasbø på Youtube!
På Youtube finnes drøssevis av råkule filmer med Fredric Aasbø. Her er en av de siste, hvor en liten gutt opplever sin store drøm – å sitte på med en proff drifter!

[fve][/fve]

plakat_onice_2015_liten_04