Bilder, video og ny spec på Aasbø’s GT86 driftingbil!

Fredrik Aasbø er klar som aldri før for en ny Gatebil-sesong, og her ser du hvordan bilen ser ut i 2018! Første anledning til å se bilen live er på Gatebil sin stand på Bilsport Custom  Performance Motorshow i Jönköping i Sverige nå i påsken.

Straks bilen var ferdig dro Team Aasbø til Gol med CTEK Battery Chargers for å drifte med en 1976 Rolls Royce SIlver Shadow long version og Xtreme Crosskart, for å lage en film for å vise at man kan ha det moro sammen på tvers av bilinteresser!

NYTT I 2018:
Info fra Fredric Aasbø: Ny wrap fra Alpha Autodesign. Boost E100 Racefuel, som har levert veldig gode resultater i bremsebenken til Jonus Racing. Ellers er det en lettere videreutviklet versjon av bilen vi brukte i fjor. Brian Crower stroket 3.4 liter VVTi 2JZ-GTE, BorgWarner EFR9180 turbo, Jonus Racing topplokk og map. Nytt VTS Racing eksosanlegg og rørgater, MaxxECU Pro motorstyring. Wisefab og RS-R understell. Motegi Racing Technomesh MR400 custom felger med matt gull senter og polert gull kant. Forskjellige differ fra Drivlinjespesialisten avhengig av bane og forhold. I 2017 vant vi tre konkurranser på fire forsøk med bilen og klart kalkulert inngangshastighet på Mantorp på rundt 265 km/h. I år er målet å ha det gøy!

KOMMER PÅ 3 GATEBIL FESTIVALER:
Fredric Aasbø kommer til å delta på Gatebil med bilen både på Vålerbanen 25-27 mai og Mantorp Park den 15-17 juni, og selvsagt på Rudskogen 5-8 juli, hvor Team Toyota for 3- gang skal forsøke å vinne team drifting konkurransen ‘Gatebil Super 3’.

LINK: Kjøp billetter til Gatebil 2018.

LINK: Kjøp billetter til Gatebil 2018.