Program Aftertrack Rudskogen 5-8 juli

Gatebil har kanskje aldri hatt et bedre program på Aftertrack enn på Rudskogen nå fredag og lørdag 6 og 7 juli!

Alle over 18 år med festivalbilletter har adgang til Aftertrack. Servering av øl, vin og rusbrus til bra priser. Medbrakt alkohol er ikke lov.

BILLETTER: Kjøp på nett eller ved inngang.

INFO: Om Gatebil på Rudskogen 5-8 juli

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=414rN5xBM5M[/fve]

«MADS HANSEN – SOMMERKROPPEN»
Mads Hansen er tidligere fotballproff i eliteserien og senere kjent profil på VG-TV. Mads tapte visstnok et veddemål og måtte derfor forsøke å lage en sommer-hit, og Mads tok oppgaven seriøst. Han fikk like godt hjelp av hitmaker ‘Katastrofe’ og ‘Staysman’ og sammen lagde de ‘Sommerkroppen’. Den gikk rett til topps på VG top 20 og satt rekord i å være den norske låta som raskest ble streamet til gullplate. Det tok helt av når Mads nylig avsluttet VG-lista på Rådhusplassen, og selv om publikummet på Gatebil ikke er 13-16 år gamle jenter, har vil stor tro på at ‘Sommerkroppen’ vil skape hysterisk allsang. Syng med!

‘Sommerkroppen’ på Spotify

«KATASTROFE» 
‘Katastrofe MÅ komme på Gatebil i juli’, er en klokkeklar beskjed fra alle som kontakter Gatebil og forteller oss hvilken artister de vil ha på Aftertrack. Og selvsagt er vi helt enig i dette! Petter «Katastrofe» Kristiansen har blitt et fast navn på plakaten, og lørdag 7 juli er det klart igjen. «Katastrofe» kan skryte av godt over 100 mill streams, som er helt utrolig for en norsk artist som synger på norsk. Petter «Katastrofe» produserer party-hits kjappere enn at du rekker å bli lei den forrige, så gjør deg klar for alle de råkule fengene Katastrofe-låtene du allerede kan, og lær noen helt nye.

Sjekk ut Katastrofe på Spotify

«TIX» 
Russehitskongen TIX lagde et vanvittig liv på Gatebil Aftertrack Mantorp i Sverige. Og TIX syntes det var gøy på Gatebil at han ryddet plass i kalenderen for å også komme på Rudskogen. TIX (Andreas Haukeland) er mest kjent for å produsere kontroversielle russesanger og dokumentere livet sitt som millionær på Snapchat. TIX ble for alvor kjent med låten “Sjeiken 2015”, og de drøye sangtekstene ble fort gjenstand for debatt. Sommeren 2017 spilte TIX før Justin Bieber på Forus travbane i Stavanger. Utenom russemusikken er TIX signert som låtskriver i Los Angeles, hvor han blant annet har skrevet låter for Flo Rida. TIX går på scenen lørdag 7 juli.

Hør TIX på Spotify

«DANY NEVILLE»
Dany Neville kommer fra Dubai og er en av midtøstens største DJ og radio-stjerner. Dany kjører også drifting og er med i Monster Energy sitt drifting team som kommer til Gatebil med de beste drifting-førerne i Europa som Monster Energy sponser. Dany Neville gjestet Gatebil Aftertrack også i 2017, men spilte kun 20 minutter fredag og skapte magisk stemning med noe nytt og kult vi ikke er vant til på Gatebil. I år kan du glede deg til å høre Dany både fredag og lørdag.

DJ MARGOT
Vi vet ikke så mye om Dj Margot, bortsett fra at hun er veldig populær i Italia hvor hun kommer fra og at hun ser veldig bra ut. Og at hun har vært Dj på mange store events i hele Europa, og gleder seg til å spille på Gatebil. Dj Margot spiller fredag 6 juli.

«Dr BOMBAY»
Svensk artist med massevis av megahits fra 90-tallet som for lengst har fått legendestatus. For over 20 år etter storhetstiden er det fortsatt full pinne på alle dansegulv og partys når Dr. Bombay sin særegne musikk stømmer ut av høyttalerne. Og fredag 6 juli kan du oppleve selveste Dr. Bombay live på Gatebil Aftertrack.

Her er Dr. Bombay på Spotify

bad_influence

«BAD INFLUENCE»
Bad Influence har spilt flere ganger på både Rudskogen og på Mantorp Park. Bad Influence er utvilsomt ett av Nordens beste coverband, og spiller alt fra Abba till AC/DC, ofte like bra eller bedre enn originalen. Bad Influence går på Aftertrack-scenen fredag 6 juli.
http://www.badinfluence.nu/

«DJ GALAXY»
Dj Galaxy är en av Sveriges mest rutinerade deejays, i drygt 15 år har han spelat runt hela Sverige men även skapat uppmärksamhet i vårt grannland Norge. Galaxy´s bredhet som deejay gör att han passar in perfekt både på storstadens hetaste nattklubbar men även på stadshotell och folkparker i vårt avlånga land. Musiken sätts verkligen i fokus när Dj Galaxy går på och det är mer en regel än undantag att festen är ett faktum på dansgolvet. House, Rnb, Pop och Rock blandat med otaliga klassiker är receptet för Dj Galaxy, och med en av Sveriges bästa mick-tekniker är det inte långt till att dansgolvets alla händer är i luften.

PREMIEUTDELING SUPER 3!
På alle Gatebil Aftertrack er det pompøs og storslått premieseremoni og på Rudskogen i juli er det de 3 beste lagene i team drifting konkurransen «Super 3» som skal hedres.

Les mer om Gatebil Super 3 her.

«REMO & TORODD»
Torodd Overåsberget er den store helten i TV 2-serien ‘Wunderland’. Og sammen med Remo Munkebo, frontfigur i partybandet F.E.S.T, har han laget partylåten ‘Alt er lov’ som hadde premiere på Gatebil Vålerbanen i mai. Neste låt ut er ‘Rølpen lever’ som lanseres nå til Rudskogen. Det her er relativt enkle tekster med skyhøy harryfaktor, som det er enkelt å synge med på.

Lær teksten på Spotify

«RADIO JAMBO» 
Gatebil superkjendis Joachim Waagaard tok utfordringen på Vålerbanen, mens Radio Jambo makker Alan Rasmussen feiget ut. Men hvordan blir det på Rudskogen? Vi folk ha mer Radio Jambo? Og får Joachim med seg Allan? Og holder det med 5 minutter, eller bør de få 15? Joachim Waagaard har definitivt et talent for freestyle-rap, og å dra frem både latter og jubel fra publikum – Og Joachim føler han har mye mer å gi enn hva han fikk vist på Våler. Men tør han virkelig å gå på scenen foran 3-4000 partystemte Gatebil-fans på Rudskogen? Radio Jambo kan du kanskje oppleve fredag eller lørdag.

CHRIS KILROY
Chris er ansvarlig for alt som skjer på scenen på Gatebil Aftertrack både i Sverige og i Norge. Chris er også en råbra Dj, og i god tradisjon avslutter han Aftertrack-festen med en god dose hardstyle, mikset med nye og klassiske party-hits.

Alle over 18 år med helg/ festivalbilletter har adgang til Aftertrack. Billetter til Aftertrack selges ikke separat.

LINK: Billetter Gatebil 2018

LINK: Les om Gatebil Rudskogen 5-8 juli

LINK: Kjøp billetter