Plumbo og Katastrofe på Monster Energy Aftertrack Vålerbanen!

Ingen Gatebil-festival uten Monster Energy Aftertrack! Årets første Gatebil er på Vålerbanen 20-22 mai, og her er hva du kan oppleve på Aftertrack fredag og lørdag kveld. Monster Energy Aftertrack er i et stort partytelt midt på hovedcampingen, og alle med festivalbillett har adgang til festen.

PLUMBO TILBAKE PÅ GATEBIL!
PLUMBO har spilt på Gatebil mange ganger, men i år er det første gang de er på Vålerbanen! Plumbo har også bare vært på Gatebil en gang etter 2012, og Gatebil har fått massevis av mail og meldinger om at de snart måtte komme tilbake.

13072703_1116819698369012_1230189530999203532_o
Plumbo utgir nytt album den 13 mai, og flere go-låter er allerede “lekket” på nett. Mange av disse får du selvsagt høre på Gatebil, men naturligvis blir det ‘Møkkamann’, ‘Harryland’, ‘Ola Nordmann’, og alle de andre kjente Plumbo-hitene. Med Plumbo på scenen blir det garantert full fres, vill jubel og skyhøy partyfaktor på Monster Energy Aftertrack. Plumbo spiller fredag kveld.

LINK: Her er link til Plumbo sin nettside.

KATASTROFE!
Katastrofe / Petter Kristiansen kommer fra Fredrikstad og opptrer på Gatebil for andre gang. Katastrofe slo i gjennom med monster-hiten ‘Nødlanding’, og fulgte opp med gjesteopptreden på Robin og Bugges ‘Backpacker’ og på låta ‘Brun og Blid’ med Staysman & M.M.B. Neste egne låt var ‘Bleik og Sur’ og deretter ‘Maria, Pattaya og Hinanden Ute’, og sist ‘Typisk Norsk’ med Alexander Rubak. Katastrofe er partymusikk med skyhøy harryfaktor – Perfekt på Gatebil!

katastrofe

GATEBIL PIT-GIRL ‘WARMUP’ 2016!
I juli kårer Gatebil årets ‘Pit-girl’, men allerede på Vålerbanen i mai får du en sniktitt på flere av årets kandidater. Samtidig blir det også visning av Gatebil sine nye brennhete kule Pit-girls klær. Lyst til å være med? Send mail til web@gatebil og fortell litt om deg selv og legg ved et par bilder.

cam3203-copy

DJ DANIEL, GATEBIL SIN HUS-DJ!
Daniel var en av de store DJ-ene i Norge. Han spilte på de største klubbene og var utrolig populær, spesielt blant damene. Daniel var kjent for sin herlige miks mellom nye og gamle party-hits. Nå driver Daniel firmaet ‘Tønsberg Lyd & Lys’ som i flere å har fikset alt som trengs til Gatebil Aftertrack. Daniel har selvsagt ikke glemt gamle Dj-kunster, og mellom andre ting som skjer på scenen holder DJ Daniel stemningen helt på topp med de feteste party-låtene og knalltøft lysshow.

vaaler_0130

BO PÅ CAMPINGEN OG OPPLEV GATEBIL HELE HELGA!
På Gatebil skjer det noe hele døgnet! Fra depoet og campingen åpner på torsdag til Gatebil avsluttes søndag ettermiddag.Vil du få med deg mest mulig må du bo på Gatebil. Enten på campingen eller på gokartbanen, om du har bil du skal kjøre på banen eller vise frem på utstillingen. Alle med festival/ campingbillett har også adgang til Monster Energy Aftertrack fredag og lørdag kveld.

bilde_artikkel_20
Gatebil-campen ligger rett ved baneområdet og har alt du trenger for å ha det topp! Fine separate dusjer hvor det alltid er varmt vann, og massevis av toaletter som hele tiden blir rengjort og holdt i orden.

LINK: Les mer om å bo på Gatebil camping.

Monster Energy Aftertrack er fredag og lørdag fra 22:00 til 02:00, og alle med festivalbillett er velkommen til å være med på festen.

Trykk på plakaten og les om festivalen: