Autoglym søker strøkne utstillingsbiler til Gatebil!

Autoglym, Gatebil sin nye partner på bilpleieprodukter, ønsker å vise frem strøkne biler på sin stand på Gatebil-festivalen på Rudskogen 10-12 juli.

Alle slags biler kan være med. Sportsbiler, Amcars, styling, tuning, hva som helst. Det viktigste er at det er en fin og kul bil som skiller seg litt ut fra de andre. De som får være med får selvsagt sine biler ekstra shinet av Autoglym sine eksperter som er på Gatebil hele helgen.

På standen til Autoglym er det plass til 2 biler, men Autoglym kan gjerne variere med forskjellige biler alle 3 dager. Bilene som stilles ut hos Autoglym er selvsagt også med i utstillings-konkurransen på lørdag.

De utvalgte bilene (eierne) får gratis billetter til Gatebil, samt en stor pakke med Autoglym produkter for å gjøre bilen enda mer shiny og strøken.

Vil du være med må du sende oss en mail med bilder og litt info om bilen din. Bildene blir videresendt til Autoglym, som velger ut de bilene de gjerne ønsker å ha utstilt på sin stand på Gatebil Rudskogen 10-12 juli 2015.

Send mail til: web@gatebil.no

LINK: Les mer om Autoglym her.

plakat_juli_2015_web_ny2


Video fra Gatebil på Rudskogen juli 2014. I filmen ser du blant annet intervju med Vaughn Gittin Jr. fra USA, pluss masse klipp fra både campen, Aftertrack og World Powerslide Championship 2014.