Baneprogram Gatebil Mantorp 13-16 juni

Med forbehold om mindre endringer.

TORSDAG 13 JUNI 2019
09:00  SEKRETARIAT, FØRERMØTE, TEKNISK ÅPNER.
11:00   BANEKJØRING – ALLE BILER (4 TIMER)  INFO
15:00  GDS TRENING (2 TIMER) INFO
15:00  BANEKJØRING (2 TIMER) – HALV BANE!
FREDAG 14 JUNI 2019
07:30    SEKRETARIAT, FØRERMØTE, TEKNISK ÅPNER.
09:00  GDS KVALIFISERING (2 TIMER)  INFO
09:00  STRAIGHT LINE (20 MIN) – HALV BANE!
09:20  OPEN LINE (40 MIN) – HALV BANE!
10:00  DRIFT LINE  (45 MIN) – HALV BANE!
10:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
11:00  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
11:15  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
11:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
12:00 DRIFT LINE  (45 MIN)  INFO
12:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
13:00  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
13:15  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
13:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
14:00 GDS SHOW  (15 MIN)  INFO
14:15  DRIFT LINE  (30 MIN)  INFO
14:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
15:00 EXTREME TIMEATTACK (45 MIN) INFO
15:45  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
16:05  OPEN LINE (25 MIN) INFO
16:30 GDS SHOW  (15 MIN)  INFO
16:45  DRIFT LINE  (30 MIN)  INFO
17:15  FEIING AV BANE (15 MIN)
17:30  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
18:00  GDS TOP16 (2 TIMER)  INFO
18:00  STRAIGHT LINE (20 MIN) – HALV BANE!
18:20  OPEN LINE (25 MIN) – HALV BANE!
18:45  DRIFT LINE  (30 MIN) – HALV BANE!
 19:15  FREE4ALL (45 MIN) – HALV BANE!
 20:00  BREISLADD KVAL (2 TIMER)
22:00 AFTERTRACK
LØRDAG 15 JUNI 2019
07:30    SEKRETARIAT, FØRERMØTE, TEKNISK ÅPNER.
09:00  EXTREME TRENING (15 MIN)INFO
09:15  STRAIGHT LINE (20 MIN) INFO
09:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
10:00  DRIFT SHOW (15 MIN) INFO
10:15  DRIFT LINE  (30 MIN) INFO
10:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
11:00  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
11:15  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
11:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
12:00 DRIFT LINE  (45 MIN)  INFO
12:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
13:00  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
13:15  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
13:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
14:00 GDS SHOW  (15 MIN)  INFO
14:15  DRIFT LINE  (30 MIN)  INFO
14:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
15:00 EXTREME LØP 3 av 9 (45 MIN) INFO
15:30  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
15:50  OPEN LINE (25 MIN) INFO
16:15  DRIFT SHOW  (15 MIN)  INFO
16:30  DRIFT LINE  (30 MIN)  INFO
17:00  FEIING AV BANE (15 MIN)
17:15  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
17:30  STRAIGHT LINE (20 MIN) INFO
17:50  OPEN LINE (25 MIN) INFO
18:15  FREE4ALL (45 MIN) INFO
19:00  BREISLADD FINALE (1,5 TIME)
 21:00  GYMKHANA KVELDSSHOW (1 TIME)
 22:00 AFTERTRACK
SØNDAG 16 JUNI 2019
07:30    SEKRETARIAT, FØRERMØTE, TEKNISK ÅPNER.
09:00  EXTREME TRENING (15 MIN)INFO
09:15  STRAIGHT LINE (20 MIN) INFO
09:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
10:00  DRIFT SHOW (15 MIN) INFO
10:15  DRIFT LINE  (30 MIN) INFO
10:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
11:00  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
11:15  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
11:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
12:00 DRIFT LINE  (45 MIN)  INFO
12:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
13:00  EXTREME TRENING (15 MIN)  INFO
13:15  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
13:35  OPEN LINE (25 MIN) INFO
14:00 GDS SHOW  (15 MIN)  INFO
14:15  DRIFT LINE  (30 MIN)  INFO
14:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
15:00 EXTREME LØP 4 av 9 (45 MIN) INFO
15:30  STRAIGHT LINE  (20 MIN)  INFO
15:50  OPEN LINE (25 MIN) INFO
16:15  DRIFT SHOW  (15 MIN)  INFO
16:30  DRIFT LINE  (30 MIN)  INFO

Gatebil hovedpartner:

God Gatebil-stemning fra 2018:

annonse

annonse