STRESSER TEAM TOYOTA

Tekst: June Elise Marlén

Supertrioen Odd-Helge Helstad, Joakim Johnsen og Ørjan Nilsen er svært sultne på å slå Team Toyota og gutta som har vunnet Super 3 to år på rad.

De kaller seg The Believers, og har stor tro på at de skal klare å utfordre teamet som er storfavoritt også i år, med Ola Jæger, Tor Anders Ringnes og Fredric Aasbø bak rattene.
– Vi ser opp til samtlige av førerne i Team Toyota, det er driftere av verdensklasse, så det er klart det hadde vært artig å slå dem, sier Ørjan Nilsen, på vegne av The Believers.
– Vi skal bruke tiden smart på trening og få bilene samstemt, finne et godt oppsett og lage en game-plan.

The Believers har aldri kjørt i team sammen, og belager seg på en real fight til finalen.
– Det må jo være litt spennende. Vi er veldig klare for å lage litt show, bekrefter Helstad.

Fredric Aasbø ser på The Believers som den aller største utfordreren til enda en seier i Super 3.
– Det er de nye hot shotene. De kommer garantert til å gi oss hard konkurranse. De som så Gatebil drift Series på Mantorp vet at i år blir det tøffere enn noen gang, sier han.
– I fjor hadde Tor Anders lånt seg en bil, i år stiller han med Norges kanskje råeste driftingbil. Det blir spennende, men vi skal absolutt ikke avskrive bilene i The Believers, for her er det mye gromt!

– Jeg gleder meg vanvitig til å kjøre denne sinnssyke konkurransen igjen, utbryter Ringnes.
– For meg blir det  å kjøre Super 3 for tredje gang, med tre forskjellige biler. Det er jo litt spesielt. Men vi kjenner hverandre godt, har kjørt mye frikjøring sammen og føler vi har funnet en taktikk som virker veldig bra.

Foto: Fotosvingen.no. Team Toyota (Jæger, Ringnes og Aasbø) går for førsteplass igjen, men innrømmer at de føler seg stresset av The Believers.

– Å drifte er alltid forbundet med en viss risiko for at noe uforutsett skjer med bilen. Tenk da når man er en trio, det er tre ganger så mye som kan ryke, påpeker Fredric.
– Så her er det på ingen måte noe som er avgjort, men show, det kommer det til å bli.

– Konkurransen er beinhard, men vi stiller med enda flere hestekrefter denne gangen, og enda mer lyst til å vinne, avslutter Ola Jæger.

– Hvem vinner Super 3 2018?

Team Toyota: – Vi skal definitivt gjøre det vi kan, og lever i troen på at vi skal klare det.

Ringnes og Jæger: – Team Toyota!

Aasbø: – Jeg heier på Dolls With Balls!

Diplomatisk Aasbø der, altså. 😉