BILDER: GATEBIL ON ICE 2016

GATEBIL takker for en fantastisk dag på isen i Eggedal. Topp vær og god stemning!
Det var fire baner, en til ispigg, vanlig vinterhjul, crosskarter og karting. Selv om isen ble dårlig noen steder, var det likevel høy underholdsningfaktor for alle som så på. Forholdene på isen er det dessverre ingen som råder over, da det hadde vært plussgrader noen dager i forkant, heldigvis var banen stort sett helt topp og mange fikk masse kjøretid så lenge det var dagslys.

_CAM9673 copy
Det er fine muligheter til å slå seg til ro rundt vannet, slik som denne gjengen. Mange grillet pølser og hadde flott underholdning fra skauen helt til arrangementet var over klokken 17:00.


HD VIDEO: I videoen er det mange klipp med Fredric Aasbø som kjørte tett på kompisen Martin Amundrød hele dagen, samt mye film med Monster Energy rallycross-stjerne Liam Doran som satset skikkelig med sin Citroen DS3 Super WRX bil, pluss masse mer.

_CST1430 copy Gundersen Motorsport kommer alltid på Gatebil On Ice, men først og fremst for å ha det moro! Her er sjefen selv i fullt driv i sin rallybil, BMW M3 under konkurransen “Snøsprøyten”.

_CAM9794 copy
Fredric Aasbø kjørte hele dagen, på banen for vanlige vinterhjul. Flere heldige fikk sitte på og få en uforglemmelig opplevelse. Aasbø kjørte denne gangen vinterbilen sin, en Toyota Supra.
– Jeg har kjørt kjempe masse! Dette er topp trening, hvor jeg øver på å ligge tettest mulig på andre biler. Det gir kick og noe bulking. Haha. Dagen på isen har vært helt konge, nå lader jeg bare opp til intense uker med innspilling til filmen Børning 2, som skal foregå på vinterføre.

_CAM9723 copy Monster Energyfører Liam Doran, stakk av med 2.plassen i “Snøsprøyten”. Her med sønnen sin Aston som var med å ta i mot pokalen. Liam forteller at han håper å få tid til å komme til Gatebil på Rudskogen i sommer!

_CST1201 copy Alle biler kunne delta, så lenge bilen holdt de tekniske kravene for å delta.

_CST1624 copy Det var muligheter for å kjøre enten leiekart, eller ta med sin egen. Det var ganske bra trøkk på disse banene også. Her er Stian Sørlie i KZ2 (girkart) med ispigg, som gjør opp til 140 km/t på isen.

_CAM9765 copy Fredrik Øksnevad hadde også ordnet seg morsom vinterbil til isen, en Mercedes stasjonsvogn. – Det er lenge siden jeg har hatt det så morsomt! Ja, takk til flere slike dager som dette sa Øksnevad som var super happy med dagen på Hebbes.

NEDLASTING OG BRUK AV BILDER:
Alle bilder er copyright Gatebil, men bilder kan benyttes fritt til privat bruk, uten å beskjære bort vår logo. For kommersiell bruk, ta kontakt med Gatebil.

SIST OPPDATERT: Tirsdag 3.02.2016.