Billetter Gatebil 27-29 august

Mandag den 3 mai klokka 10.00 starter billettsalget til Gatebil på Rudskogen Motorpark i Norge den 27-29 august 2021.

Det vil i starten være et begrenset antall billetter, men det er lenge til august, så vi har stor tro på at vi kan selge flere billetter senere. Men kjøper du nå er du sikret plass.

Billetter selges kun mellom nettsiden Tickster.com. Kjøp billetter her.

BILLETTPRISER:

  • Helgebillett person. 800 NOK
  • Banekj. og depotplass. 1200 NOK
  • Banekj. Straight Line 1 dag. 400 NOK
  • Dagsbillett. 300 NOK
  • Campingvogn, parkering, mm. GRATIS.
  • Engangslisens. Se priser under info.

*INFO BILLETTER

HELGEBILLETT:
Alle personer som skal være på Gatebil hele helgen må ha ‘helgebillett’. Uansett om du skal kjøre på banen, være med å hjelpe til i et teamet, eller bo på campingen.

BANEKJØRING OG DEPOTPLASS:
Alle som skal kjøre på banen kjøper denne billetten, pluss ‘helgebillett’. Totalt kr. 2000,- for hele helgen. (De som skal kjøre i ‘Straight Line’ kan kjøpe billett for 1. dag. Les under). Da inkluderer all kjøring i 3 dager. Både frikjøring og deltagelse i Breisladden og Super 3, for de som skal være med der. Depotplass inkluderer også.

BANEKJØRING STRAIGHT LINE:
Biler som skal kjøre i klassen ‘Straight Line’ kan komme kun en av dagene. Da trenger man billett for ‘banekjøring Straight Line’, pluss ‘dagsbillett’. Totalt kr. 700,-. De som vil kjøre i klassen ‘Straight Line’ alle dager, kjøper ‘helgebillett’ og billett for ‘banekjøring og depotplass’.

DAGSBILLETT:
De som ønsker å være publikum på Gatebil bare en av dagene kjøper ‘dagsbillett’. Også de som har lyst til å kjøre i klassen ‘Straight Line’ kun en av dagene.

CAMPINGVOGN, PARKERING, MM:
Det er gratis å ha med campingvogn, buss, sette opp telt, mm. Du kan ikke ha med campingvogn, etc. om du kjøper ‘dagsbillett’, men dagsparkering for besøkende er gratis.

ENGANGSLISENS:
Alle som skal delta på banekjøringen (og ikke har egen lisens for racing eller drifting) må løse ‘engangslisens’. Også de som skal sitte på. Lisensen er personlig ulykkesforsikring i gjennom NBF (Norges Bilsport Forbund). Lisensen selges i etterkant av at man har kjøpt ‘helgebillett’ og ‘banekjøring depotplass’ (eller billett for kjøring en av dagene i klassen ‘Straight Line’). Lisensen koster kr. 200,- for fører og kr. 100,- for de som skal sitte på.

*Alle som har kjøpt billett til et Gatebil arrangement som evt. skulle bli avlyst, vil få refundert sine penger.

*Skulle det vise seg at Gatebil ikke får lov å ha like mange deltakere og besøkende som det er solgt billetter til, vil de som ha kjøpt billett først få prioritert plass. De andre vil få refundert sine penger.

SPØRSMÅL BILLETTER?

Kontakt Hans Jørgen. Epost: hja@gatebil.no. Tlf: (+47) 915 95 257 (ukedag mellom kl. 09.00 og 15.00).

Les mer om Gatebil Rudskogen 27-29 august.

Kjøp billetter her.

– – – – – – –