Gatebil Rudskogen nå i helgen!

Vil du delta på eller oppleve det eneste norske Gatebil-arrangementet i 2021? Da må du krysse av for 27-29 august i kalenderen og sikre deg billetter her.

Se tidsprogram bane

DETTE SKJER:

GATEBIL SUPER 3
Endelig blir det Super 3 på Gatebil igjen! Super 3 er en lagkonkurranse hvor 3 biler samarbeider om å kjøre så tett og bredt som mulig. Maks action og intens spenning for både publikum og deltakere.

Les mer og meld på ditt lag.

– – – – – – –

EXTREME RACE OG TIME ATTACK 
Selv om Gatebil Extreme ikke blir kjørt som en serie i 2021, blir det både Extreme Time Attack og 2 x Race for både gamle og nye deltakere. Og den med sammenlagt flest poeng fra de 3 løpene blir hedret som årets mester i Gatebil Extreme.

Les mer om Extreme 2021 her.

– – – – – – –

BREISLADDEN 20-ÅRS JUBILEUM
I år er det hele 20 år siden den første breisladdkonkurransen på Gatebil, og det skal selvsagt feires på Rudskogen 27-29 august. Som alltid kan alle delta – både gate og drifting/ banebiler. Amatører og proffe, 2 og 4-hjulstrekk – alle i samme klasse.

Les mer om Breisladden her.

– – – – – – –

GATEBIL SHOWGARDEN
Det blir ingen drop-in utstilling som vanlig. Men på Meguiars sin standplass blir det et stort område for utstilling av alle typer fine, tøffe og unike biler du sjelden ser på veien til daglig. Har du lyst til å delta – klikk på linken under og les mer.

Les mer om Showgarden her.

– – – – – – –

FRIKJØRING GATE OG BANEBILER
Å kjøre på banen under trygge omgivelser er først og fremst hva Gatebil handler om. Gatebil frikjøring er ingen konkurranse, og både registrerte gatebiler og uregistrerte bane/ løpsbiler kan delta. Inndeling i 3 grupper, fra sporkjøring til sladding/ drifting.

Les mer om frikjøring på Gatebil her.

Se tidsprogram bane

– – – – – – –

BILLETTER / PÅMELDING
Vær rask med å sikre deg billetter. Skulle det vise seg å bli begrensninger for antall tillatte deltakere/ besøkende, vil de som har kjøpt billetter først få plass. Resten får igjen pengene.

BILLETTER UTSOLGT

BILLETTPRISER:

  • Helgebillett person. 800 NOK
  • Banekj. og depotplass. 1200 NOK
  • Banekj. Straight Line 1 dag. 400 NOK
  • Dagsbillett. 300 NOK
  • Campingvogn, parkering, mm. GRATIS.
  • Engangslisens. Se priser under info.

– – – – – – –