“Børning 2” planlegges!

Kinosuksessen “Børning”  som alt er sett av 230 000 på to uker, får etter all sannsynlighet en oppfølger!!

Foto:  Jan Gunnar Furuly

Filmen er så populær at den allerede er den fjerde mest sette filmen på norske kinoer i år. Fortsetter dette vil den hoppe oppover på listene og det gir selvsagt et godt grunnlag for å kunne produsere neste film.

Over hele landet har et entusiastisk bilmiljø allerede laget stor furore rundt lanseringen av filmen, med Børning-treff og arrangementer før og under premierevisningene. Det har skapt godt besøk i alle landets kinosaler.

For dem som er i Gatebil-miljøet kjenner igjen store deler av bilparken som deltok av innspillingen av første filmen. Den mest kjente bilen, en Toyota GT86 som kjøres av Fredric Aasbø i virkeligheten, kjøres også av han selv på de råeste stunt scenene.

– Jeg gjorde meg mange tanker jeg gikk inn i filmprosjektet, og var spesielt engstelig for hvordan lyden ville bli. Det er jo så mange forskjellige biler med, og for bilkjennere er det å gjenspeile lyden av dem veldig viktig. Resultatet er rett og slett blitt dødsbra, sier han.

Aasbø legger også vekt på at nesten alt av bilscener i Børning er ekte vare, ikke dataanimasjoner slik som det er blitt svært mye av i amerikanske bilfilmer de siste årene.

Hvordan blir Børning 2?
– Vi prater om en vinterversjon, som allerede kan starte innspillingen i slutten av neste år. Manus er alt skrevet, og det hele bunner i enda en kappkjøring som vil finne sted på snødekte veier. Resten vet vi ikke, men har du sett nummer 1, så kan vi allerede nå forestille oss miljøet, karakterene og bilene. Gatebil gleder seg!

LES MER OM “BØRNING” HER  (inkl trailer, og behind the scenes klipp)

Husk å ta turen 5-7 september på Rudskogen eller på Mantorp 26-28 september i Sverige!
plakat_liten