Delta i Breisladden på Mantorp

14-16 august kjøres Gatebil Trackdays på Mantorp Park. Et Covid-19 tilpasset arrangement kun for svenske førere, med begrenset antall deltakere. Det blir masse frikjøring, men også løp i GDS (Gatebil Drift Series), og selvsagt også Breisladdkonkurranse.

Konkurransen kjøres søndag 16 august, og kvalifiseringen starter 09:00.

OM KONKURRANSEN
Breisladden kjøres i Pariser-kurvan med start i begynnelsen av deposletta. Det kjøres først en kvalifisering hvor alle deltakere får en sjanse/ ett run. 3 dommere velger ut de 20 beste som går videre til finalen. I finalen får alle 20 kjøre et run, hvor de 6 beste går videre. De 3 beste av disse igjen kjører selve superfinalen.

En mer detaljert beskrivelse av hvordan dommere bedømmer kommer nærmere konkurransen.

ALLE KAN DELTA
Som alltid kan alle delta i Breisladden. Både amatører/ nybegynnere og proffe driftingførere. Det koster ingen ting å delta, ut over hva du har betalt for å delta på frikjøring.

PÅMELDING PÅ PLASS
Påmelding skjer ved oppmøte med bilen i lineup senest 15 minutter før konkurransen starter. Du vil da få et startnummer på bilen rett før det er din tur til å kjøre. Vi anbefaler alle å ha sitt navn godt synlig på bilen, f.eks. i ett av sidevinduene bak.

GATEBIL 2021 BILLETTER I PREMIE
De 6 beste totalt premieres, og de 3 beste av disse får billetter til Gatebil i 2021. Vinneren av Breisladden får et årskort/ billetter til alle 5 Gatebil festivaler, mens nummer 2 og 3 får billetter til valgfri festival.

ROOOKIES PREMIERES OGSÅ
I tillegg til til de 6 beste, premieres de 3 beste ‘rookie’. Dette er de som ikke har eller har hatt driftinglisens og tidligere kjørt konkurranser. Den beste rookien vinner også et årskort til alle 5 Gatebil festivaler i 2021, og nummer 2 og 3 får billetter til en valgfri festival, i Sverige eller i Norge.

OPPSUMMERING
Alle kan delta i Breisladden. Påmelding ved oppmøte i Lineup 15 min før konkurransen starter søndag 16 august kl. 09:00. Gatebil billetter for 2021 i premie.

Spørsmål? Kontakt Max på Mantorp. max.lundgren@mantorppark.com

– – – – – –