Det blir Gatebil på Rudskogen i 2020!

ARTIKKEL OPPDATERT 29 MAI.

Ja, du leser riktig! Selv om Gatebil på Rudskogen 2020 er avlyst slik det pleier å være, blir det faktisk Gatebil banekjøring allikevel! Både 10-12 juli og 28-30 august.

Gatebil banekjøring i juli og august blir med tilpasset reglene for å begrense smitte av Korona-viruset. Det betyr bl.a. at det kun blir norske førere som får anledning til å delta.

KUN FRIKJØRING – INGEN KONKURRANSER
Gatebil på Rudskogen 2020 vil bli omtrent slik Gatebil var i gamledager tilbake på 90-tallet, med kun frikjøring, uten noen form for konkurranser. Men med inndelingen i klasser slik vi har blitt vant til de siste årene, med Straight, Open og Driftline. Pluss frikjøring for bilene i Gatebil Extreme.

NY INFO 29 MAI:  Det blir Gatebil Extreme løp og Breisladdkonkurranse. Les mer under informasjon om påmelding.

OVERNATTING FOR DELTAKERE
Slik det ser ut nå vil det bli anledning til å overnatte på området for deltakere som skal kjøre flere dager. Men også her gjelder selvsagt alle retningslinjer for både nærhet, hygiene og samling av større grupper. Mer informasjon om retningslinjer og regler kommer.

HVEM FÅR KJØRE – PÅMELDING
Hvor mange som får kjøre avhenger av hvor mange mekanikere og venner vi tillater at deltakere får ha med seg. Vi tror tilsammen ca. 120-150 biler hver dag.

– – – – –

GATEBIL WEBSHOP
Gatebil har endelig åpnet nettbutikk! Her kan du kjøpe alle de nyeste råtøffe Gatebil-klærne til både gutt/ mann, dame/ jente og barn. Tidligere har Gatebils klær kun vært til salgs på Gatebil festivalene. Hettegenserne på bildet under koster kr. 499,-. T-skjorte kr. 249,-.

Sjekk ut Gatebil nettbutikk her.

– – – – –