Aasbø kan vinne Formula Drift 2016 – Følg med live natt til søndag 9 okt!

I helgen kjøres 8. og siste runde i Formula Drift USA – verdens mest prestisjefylte driftingserie. Fredric Aasbø fra Norge er regjerende mester, og har god sjanse til å vinne også i 2016. Aasbø ligger på andreplass i sammendraget, men bare 36 poeng etter Chris Forsberg som leder. Seier gir 100 poeng, så alle muligheter er åpne om Aasbø skulle vinne løpet på Irwindale Speedway, slik han gjorde i 2015. Men bare 24 poeng bak Aasbø er Vaughn Gittin JR, som i teorien har mulighet til å slå både Aasbø og Forsberg, og bli Formula Drift mester for 2. gang.

Kenneth Moen har kjørt alle løp i 2016 uten om runde 5 i Canada og 7 i Texas. Kenneth er tilbake i USA for å kjøre finalen i helgen, men med en 29-plass i sammendraget har han kun æren å kjempe for, for om Kenneth unngår tekniske problemer med bilen, kan han være med å kjempe om seier i løpet.

Gatebil har tidligere hatt eget live-vindu fra Formula Drift her på Gatebil.no, men grunnet mye teknisk trøbbel ved tidligere live-sendinger, har vi i stede valgt å linke til Formula Drift sin egen nettside.

LINK: Se finalen i Formula Drift USA live.

HER ER DE NORSKE SENDETIDENE:
Top 32 natt til søndag 9 oktober: Kl. 23:30 til 01:30
Top 16 kjøres fra 03:00 til ca 05:30

Her er top 32 stigen etter at kvalifiseringen ble kjørt natt til lørdag. Resultater fra kvalifisering foran navnet:

fd_kval_irwindale

LINK: Formula Drift nettside.

LINK: Fredric Aasbø på Facebook.

LINK: Kenneth Moen på Facebook.

Kjøp annonse på Gatebil.no:
570_annonse_animasjon_02