FILM: Slik har du ikke sett en norsk Audi R8 gjøre tidligere!

Selv i minus 30 grader, hindrer ikke Gatebil-veteranene Hans Frisak og Vidar Gustavsen å leke seg på vinteren. Her er filmen du bare må se fra Funäsdalen i Sverige. Gutta hadde kjørt på isen hele dagen, men det flotte skiløypene fristet enda mer.  Med god hjelp og litt planlegging fra de som driver anlegget, ble dette mulig å la seg gjennomføre.

– Jeg må innrømme at pulsen var et par hakk høyere enn den ellers pleier å være. Selvsagt blir man litt nervøs på vegne av bilen og omgivelser, særlig da temperaturen var så lav og i tillegg måtte vi toppe dette med å kjøre i litt brattere bakker enn det vi har sett på andre sine klipp.

5.17

Vi testet med moderat fart den første delen av bakken, inkludert nedstigningen som viste seg å være litt utfordrende. Etter den første prøvekjøringen, innså vi at vi trengte for å bygge fart og fart til å klatre brattere delen av bakken. Jeg hadde ikke lyst til å hoppe med R8en, så jeg lettet av på gassen over det første platået, og hadde full effekt opp den bratte delen. Det var ingen problemer for Quattro å håndtere de bratte delene av skråningen.

Den bratte bakken hadde en glatt og jevn overflate og gav ingen belastning på bilene. R8en er senket litt, og jeg var redd for at det kan være for lav for dette stuntet. Heldigvis det var ingen grunn til bekymring, bilene fungerte feilfritt uten skader. Dette var moro forteller Hans Frisak som du sikkert kjenner igjen fra Gatebil Extreme klassen.

Lyst å kjøre på GATEBIL ON ICE? Klikk på plakaten under for å lese mer!