LIVE: Formula Drift runde 3 fra Orlando nå i helgen!

3-4 juni er det igjen tid for å samle verdens beste driftere til kamp i Formula Drift USA og Formula Drift World Championship. Tredje runde kjøres i Florida, Orlando, og både Fredric Aasbø og Kenneth Moen er ladd for å sanke flest mulige viktige poeng.

Etter 2 runder ligger Fredric på 4.plass og Kenneth på en noe skuffende 20.plass. Gatebil-venn Vaughn Gittin Jr. vant siste runde og leder Formula Drift sammenlagt, etterfulgt av Chelsea Denofa og Aurimas Bakchis. Tilsammen kjøres 12 runder i Formula Drift 2016, og tabellen vil helt sikkert se annerledes ut etter helgens kjøringer. Vi følger spendt med og ønsker selvsagt våre norske drifting-stjerner lykke til og håper å se dem begge på pallen natt til søndag kl. 01.00 norsk tid.

RESULTATER:
fd3_resultater

kval1

LINK: Sjekk ut Gatebil Superstar på Rudskogen 7-10 juli.

SENDETIDER FREDAG 3 JUNI:
Kvalifisering fra klokka 18:45 (Norske tider).

SENDETIDER LØRDAG 4 JUNI:
Top 32 fra klokka 19:45.
Topp 16 fra klokka 23:30.
Premieutdeling klokka 01:00

INFO – Det ser dessverre ut til at livestream fra USA er noe ustabilt akkurat nå, men vi håper dette bedrer seg så snart som mulig. Dette er ikke bare her på Gatebil.no det er problemer, men også på Formula Drift sin nettside.


Klikk play for å se Formula Drift live. PS! Skriv gjerne kommentar eller meldinger i Facebook-feltet nederst i artikkelen.

aasbo_moen
Fredric Aasbø kjører for Team Papadakis Racing og ble dobbel Formula Drift champion i 2015. Han vant både USA-serien og ble tidenes første Formula Drift verdensmester. Kenneth Moen kjører for et privat team hvor han betaler de fleste utgiftene selv, men har flere flere ganger vist at han er blant de beste om han unngår teknisk trøbbel med bilen. Vi krysser fingrene for topplassering på både Kenneth og Fredric i runde 3 av Formula drift som kjøres i Orlando nå i helgen.

RESULTATER SAMMENLAGT ETTER 2 RUNDER:
fd_resultater_r2

Neste Gatebil festival: