Gatebil på Elmia 2014, del 1.

GATEBIL er på plass på Elmia i Jönköping under Bilsport Custom Motorshow. Har du enda ikke funnet veien, er det fortsatt gode muligheter de neste dagene. Messa holder åpent lør, søn og mandag. Åpner klokken 10:00 alle dager. Elmia består av fire store haller, pluss flere områder utendørs hvor det skjer action. Her er noe av det du kan få med deg denne påsken. Informasjon om priser, åpningstider etc finner du i bunnen av denne artikkelen.

LINK: Gatebil på Bilsport Custom Motorshow del 2

LINK: Gatebil på Bilsport Custom Motorshow del 3

Artikkel skrevet av: Camilla Smistad Tofterå og Bjørn Wahlberg

_CAM8016
Digger du AmCars? En hel hall venter på deg!

_CST2619
Rally & Racingbiler i alle varianter. Alt fra gamle og kjente klassikere til splitter nye racere. Et stort område var dedikert til rallylegenden Stig Blomquist.

YA2A5383
Hot, hot, hot! Porsche 918 replica bygget på en Cayman. Kommer på Gatebil i sommer!

_CST2335
BMW stiller med svær stand med mange nye bilmodeller i M Performance utgave. Den nye DTM BMW 4M vekker stor oppmerksomhet blant publikum.

YA2A5619
Vurderer du nye felger til kommende sesong, er det mange flotte stander med alt fra tøffe hjul til stereo som du kan handle med deg hjem.

_CST2449
Svenskene er gromme på bilbygging, og en stor del av messa er også forbehold dem som liker styling og stereo.

_CAM8081
Speedhunters har med seg noen biler, og Fredric Aasbøs GT86X er selvskreven utstiller. Bilen har fått ny drakt til årets sesong. Er du heldig, kan du få signert poster av den internasjonale drifteren.

_CST2239
Det er ventet ca 80 000 besøkende, lørdagen pleier å være den dagen med mest trøkk. Liker du det romslig, er det roligere ut på ettermiddagen før stengetid.

_CST2562
Det er antagelig rekordmange nordmenn som stiller ut biler i år. Vi har tatt en prat med alle sammen. Egen sak kommer på dette! Her er Alexander Kristiansen med sin Mazda Miata på Streetcar Events sin stand.

YA2A5680
Volvo PV, nedlesset med et hav av stereo. På Elmia finner du garantert inspirasjon til ditt neste bilbygg.

_CAM7938
Skal det være et motorrom i bling-bling style? Her finner du alle stilarter, noen skinner mer enn gull!

YA2A6086
På Gatebil sin stand kan du sjekke ut vår GATEBIL-taxi, handle nye GATEBIL-klær, skaffe siste Gatebil-filmen og få signert poster av våre flotte pit girls. Vår svenske ambassadør Rikard Tilly hjelper deg gjerne med alle spørsmål du måtte ha om våre festivaler.

_CST2278
Regn med MYE større oppdatering fra Elmia over helgen, vi kommer enda flere bilder. Utover kommende uke kan du også lese mer om flere av utvalgte biler som vi mener fortjener en reportasje på gatebil.no.

PS! På GATEBIL-Standen kan du få kjøpt nye GATEBIL-klær! SE HER. 

FAKTA:
Bilsport Performance & Custom Motor Show er Nordens største bilmesse med nærmere 80,000 besøkende, 700 utstilte biler og 300 firmaer og klubber som har stands.

Som på Sema Motorshow i Las Vegas og Essen Motorshow i Tyskland, kan du oppleve de siste nyheter og trender innen styling, tuning, amcars, custom, motorsport og ombygde motorsykler. Utstillere kommer fra hele verden, og totalt er det hele 35,000m2 fordelt på 4 store messehaller. I tillegg er det hver dag massevis av kule aktiviteter og show både utenfor messehallen og inne.

Gatebil knipser masse bilder –
Gatebil deltar med stand hvor vi ikke minst skal profilere Gatebil på Mantorp Park 13-15 juni. Gatebil-fotograf Camilla kommer også til å knipse massevis av bilder og dele de her på nettsiden. Første oppdatering allerede fredag kveld.

Slik kommer du til Jönköping –
Jönköping ligger altså i Sverige, helt sør i den store innsjøen Vättern. Fra Svinesund kjører du E6 til Gøteborg og følger skilt videre mot Borås, og derifra til Jönköping. I Jönköping ser du skilting mot Elmia messesenter. Ca. 3 timer kjøring fra Svinesund/ riksgrensen.

Se kart her: http://kartor.eniro.se/m/9sBkR

Priser (i Svenske kroner):
Voksne: Fredag til Søndag, kr. 260,-. Mandag kr. 200,-
Ungdom 8-15 år: Fredag til søndag, kr 160,-. Mandag kr. 100,-.
Barn under 8 år gratis i følge med voksne.

Mer info om Bilsport Performance & Custom Motor Show:
www.custommotorshow.se